Redmi Note 10s alınır mı?

Hocam bende m23 var ona da bir bak derim eğer odak noktan işlemciyse m23 daha mantıklı kaçıyor ama kamerası iyi değil. bu telefon hakkında merak ettiğin bir konu olursa çekinmeden sorabilirsin.
Knk ekran cidden çok mu kötü ve ramin 4 olması farkettiriyomu

ben kasım 2021den beri kullanıyorum miui arayüzü güzel ama ulan bi şirket normal android yazılımına neden reklam koyar müziğe giriyorum reklam temizliğe giriyorum reklam heryerde reklam var performansından memnunum ama kamerası güzel değil. sürekli instadan atıyor keşke almasaydım diyorum genel anlamda. az daha katıp ip x alırdım 2. elden

Knk wild rift veya PUBG oynuyon mu
wild rift birkaç kez oynadım 60 fps oynatıyor güzel olarak pubg oynamadım pili uzun süreler gidebiliyor okulda telefon full açık neredeyse parlaklığı fullde kullanmayın ama ekranı yakabilirsiniz bilginiz olsun
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ama ısınma sorunu?
hocam güncellemeye göre değişiyor ilk miui 13 e geçtiğimde ısınıyordu telefon sonrasında ikinci güncellemede düzeltildi şuan ısınmıyor mesela

wild rift birkaç kez oynadım 60 fps oynatıyor güzel olarak PUBG oynamadım pili uzun süreler gidebiliyor okulda telefon full açık neredeyse parlaklığı fullde kullanmayın ama ekranı yakabilirsiniz bilginiz olsun
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

hocam güncellemeye göre değişiyor ilk miui 13 e geçtiğimde ısınıyordu telefon sonrasında ikinci güncellemede düzeltildi şuan ısınmıyor mesela
Ekran niye yansinki

Xiaomi note 10s alınır mı. Veya bu fiyata başka telefon önerisi yazarmisiniz .
Alınır ama pubg tarzı oyunlarda ısındığı için kasmalar oluyor o yüzden telefon soğutucusu almanı öneririm.
Kameraya önem veriyorsan seni üzebilir

Son düzenleme:
Geri