Neler Yeni

Redmi Note 10s alınır mı?

Qytmix

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
23
İsim
Muhammed Enes Karaş
Alınır ama PUBG tarzı oyunlarda ısındığı için kasmalar oluyor o yüzden telefon soğutucusu almanı öneririm.
Kameraya önem veriyorsan seni üzebilir
M23 5g peki

Aşık Diktatör

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,277
İsim
Furkan Daşcı
Knk ekran cidden çok mu kötü ve ramin 4 olması farkettiriyomu
knk ben arayüzde bazen kasılma yaşıyorum ama oyunlarda falan performansı gayet iyi .Ekranı tft olduğu için oled falan kalitesi bekleme normal kullanıcıyı (beni) rahatsız etmez ama çok takıntılı biriysen siyahlar falan rahatsız edebilir tabi.
Mesaj otomatik birleştirildi:

knk ben new state'i 90 fps oynuyordum elle hissedilir bariz bir ısınma oluyor ama çok değil günlük kullanımda da ısınmıyor cihaz.Bu arada cihaza android 13 ve one uı 5 geldi .

Qytmix

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
23
İsim
Muhammed Enes Karaş
knk ben arayüzde bazen kasılma yaşıyorum ama oyunlarda falan performansı gayet iyi .Ekranı tft olduğu için oled falan kalitesi bekleme normal kullanıcıyı (beni) rahatsız etmez ama çok takıntılı biriysen siyahlar falan rahatsız edebilir tabi.

knk ben new state'i 90 fps oynuyordum elle hissedilir bariz bir ısınma oluyor ama çok değil günlük kullanımda da ısınmıyor cihaz.Bu arada cihaza android 13 ve one uı 5 geldi .
sence note 10s mi bumu

çünkü çoğu kişi note 10s daha iyi diyo

Aşık Diktatör

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,277
İsim
Furkan Daşcı
sence note 10s mi bumu

çünkü çoğu kişi note 10s daha iyi diyo
arkadaşımda note 10s var takılma kasma yok ama ısınıyor diyor ,gayet iyi cihaz bütçene ne uyuyorsa ve hangi özellikler senin için önemliyse onu al .

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,776
Üyeler
164,728
Son üye
emirhan_1617
Top Bottom