knk ben arayüzde bazen kasılma yaşıyorum ama oyunlarda falan performansı gayet iyi .Ekranı tft olduğu için oled falan kalitesi bekleme normal kullanıcıyı (beni) rahatsız etmez ama çok takıntılı biriysen siyahlar falan rahatsız edebilir tabi.Knk ekran cidden çok mu kötü ve ramin 4 olması farkettiriyomu
knk ben new state'i 90 fps oynuyordum elle hissedilir bariz bir ısınma oluyor ama çok değil günlük kullanımda da ısınmıyor cihaz.Bu arada cihaza android 13 ve one uı 5 geldi .M23 5g peki
sence note 10s mi bumuknk ben arayüzde bazen kasılma yaşıyorum ama oyunlarda falan performansı gayet iyi .Ekranı tft olduğu için oled falan kalitesi bekleme normal kullanıcıyı (beni) rahatsız etmez ama çok takıntılı biriysen siyahlar falan rahatsız edebilir tabi.
Mesaj otomatik birleştirildi:
knk ben new state'i 90 fps oynuyordum elle hissedilir bariz bir ısınma oluyor ama çok değil günlük kullanımda da ısınmıyor cihaz.Bu arada cihaza android 13 ve one uı 5 geldi .
çünkü çoğu kişi note 10s daha iyi diyoknk ben arayüzde bazen kasılma yaşıyorum ama oyunlarda falan performansı gayet iyi .Ekranı tft olduğu için oled falan kalitesi bekleme normal kullanıcıyı (beni) rahatsız etmez ama çok takıntılı biriysen siyahlar falan rahatsız edebilir tabi.
knk ben new state'i 90 fps oynuyordum elle hissedilir bariz bir ısınma oluyor ama çok değil günlük kullanımda da ısınmıyor cihaz.Bu arada cihaza android 13 ve one uı 5 geldi .
arkadaşımda note 10s var takılma kasma yok ama ısınıyor diyor ,gayet iyi cihaz bütçene ne uyuyorsa ve hangi özellikler senin için önemliyse onu al .sence note 10s mi bumu
çünkü çoğu kişi note 10s daha iyi diyo