silinenuye785438
80+ Titanium
- En İyi Cevap
- 1
- Reaksiyon skoru
- 13,968
- Bütçe
- 12000
5K ya iyi bir cihaz mı sizce alınır mı? Veya elimde şuan idarelik telefon var birkaç ay beklesem mi daha iyi cihazlar çıkar mı?
Bir zahmet daha iyi olsun 7K o cihazRedmi Note 10 Pro alabilirsin, daha iyi diyorlar
Bütçeyi 12k yazmışsınız?5K ya iyi bir cihaz mı sizce alınır mı? Veya elimde şuan idarelik telefon var birkaç ay beklesem mi daha iyi cihazlar çıkar mı?
12K nın üstünde öneri gelmesin diye yazdım. Hatta 10K yı da geçmese çok daha iyi olurBütçeyi 12k yazmışsınız?
Hocam bütçeyi 12K yazmışsınız o yüzden öyle dedim.Bir zahmet daha iyi olsun 7K o cihaz![]()
M23 de Amoled ekran olsa fiyat 6K olsa yine alırım. Yav yıl olmuş 2022 TFT ekran nedir Samsung
Hocam fiyat yüksek olmasın diyorsanız m23 daha ucuz bir telefon. Ekran 120hz ve performans açısından antutuya bakarsanız da daha performanslı bir telefon. Kafanız biraz karışık gibi bütçe açısından. 5klık telefon atıp 10-12 ye kadar bütçe ayırmak. Telefondan beklentiniz nedir oyun oynar mısınız yoksa sosyal medya whatsapp gibi bir kullanıcı mısınız?
Aa yeni gördüm tft ekranı hocam pardonM23 de Amoled ekran olsa fiyat 6K olsa yine alırım. Yav yıl olmuş 2022 TFT ekran nedir Samsung
Telefondan beklentim uzun Pil ömrü ve günlük kullanımda kesinlikle ısınma kasma yapmaması. Ekran da mümkünse Amoled olmalı. Oyun arada oynarım ama amacım oyun değil.