Redmi Note 11 alınır mı?

silinenuye785438

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
13,968
Bütçe
12000
5K ya iyi bir cihaz mı sizce alınır mı? Veya elimde şuan idarelik telefon var birkaç ay beklesem mi daha iyi cihazlar çıkar mı?

Redmi Note 10 Pro alabilirsin, daha iyi diyorlar

Hocam fiyat yüksek olmasın diyorsanız m23 daha ucuz bir telefon. Ekran 120hz ve performans açısından antutuya bakarsanız da daha performanslı bir telefon. Kafanız biraz karışık gibi bütçe açısından. 5klık telefon atıp 10-12 ye kadar bütçe ayırmak. Telefondan beklentiniz nedir oyun oynar mısınız yoksa sosyal medya whatsapp gibi bir kullanıcı mısınız?
M23 de Amoled ekran olsa fiyat 6K olsa yine alırım. Yav yıl olmuş 2022 TFT ekran nedir Samsung 😀

Telefondan beklentim uzun Pil ömrü ve günlük kullanımda kesinlikle ısınma kasma yapmaması. Ekran da mümkünse Amoled olmalı. Oyun arada oynarım ama amacım oyun değil.

M23 de Amoled ekran olsa fiyat 6K olsa yine alırım. Yav yıl olmuş 2022 TFT ekran nedir Samsung 😀

Telefondan beklentim uzun Pil ömrü ve günlük kullanımda kesinlikle ısınma kasma yapmaması. Ekran da mümkünse Amoled olmalı. Oyun arada oynarım ama amacım oyun değil.
Aa yeni gördüm tft ekranı hocam pardon 😂

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,231
Üyeler
190,878
Son üye
kaiiraa
Geri