Redmi Note 11 alınır mı?

Epey'in ortalamasıyla karşılaştırma yapılmaz.
kendi ortalamamda karşılaştırma yaptım ben ilk attığım linkden tartışma yapıyorum ben şu anda
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Epey'in ortalamasıyla karşılaştırma yapılmaz.

Sonuç: Bir model düşünün yenisi eskisinden daha kötü Sebebi: işlemcisi daha kötü vide kayıt çözünürlüğü daha kötü (hd 10 pro ise 4k)

Redmi note 11 pronun daha iyi olduğu yanlar:hızlı şarzı 67wat dahili likit soğutma sistemi eklenmiş hafıza kartı desteği 1tb a çıkmış

redmi note 10 pro nun daha iyi olduğunu görmüş durumundayız 67wat hızlı şarz dahili likit soğutma sistemi eklemiş hafıza kartı desteğini 1tb a çıkarmış diğer özelliklerini düşürmüşler
kendi sonucumda daha önce belirttim zaten burda daha önce

kendi ortalamamda karşılaştırma yaptım ben ilk attığım linkden tartışma yapıyorum ben şu anda

Sonuç: Bir model düşünün yenisi eskisinden daha kötü Sebebi: işlemcisi daha kötü vide kayıt çözünürlüğü daha kötü (hd 10 pro ise 4k)

Redmi note 11 pronun daha iyi olduğu yanlar:hızlı şarzı 67wat dahili likit soğutma sistemi eklenmiş hafıza kartı desteği 1tb a çıkmış

redmi note 10 pro nun daha iyi olduğunu görmüş durumundayız 67wat hızlı şarz dahili likit soğutma sistemi eklemiş hafıza kartı desteğini 1tb a çıkarmış diğer özelliklerini düşürmüşler
kendi sonucumda daha önce belirttim zaten burda daha önce
Bir bilginiz yok hocam daha yazmayın derim.

hocam g96 var 1080p 30 fps barbat note 10s alın

note 10 s alın kafanız rahat etsin 1080p 60 fps video var rn donanım kanalını izleyebilirsiniz
Şu konuyu technopatta açsan çoğu kişi note 11 pro'yu tercih eder ne kadar bilgisiz insan varsa bu foruma dolmuş.
Karşılaştırmaya bak biri 30fps diğeri 60fps...

Geri