Neler Yeni

Redmi Note 11E Cihaz Adı Redmi 10 5G Olarak Gözüküyor

Nwfrx_

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
28
İsim
Ege Beker
Merhaba herkese, telefoncudan bir tane Note 11E aldım fakat arayüz yarı İngilizce yarı Türkçeydi ve birkaç sorun daha vardı, geçen gün telefonu verdim ve bugün geri aldım. IMEI attığını söyledi ben de eve geldiğimde cihaz hakkında kısmına bakarken cihaz adı Note 10 5G olarak gözüküyordu. Google da oturum açarken iki aşamalı doğrulamada da diğer telefonda cihaz adı redmi 10 5G olarak gözüküyor. Fakat IMEI atılmadan önce cihaz Note 11E olarak gözüküyordu. Atılan IMEI den dolayı olabilir mi? Yardımcı olursanız sevininrim.

dolaroldu8tl

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,650
İsim
Yiğit Emir Özkan
İlgilendiği Kategoriler
Telefon, PC
Instagram
rexalwst
Steam
yaşıyorum hala
Discord
Rexalest#0427
Bende de Redmi Note 11SE var kaçak, telefon Redmi Note 10 olarak geçiyor. Sorun yok kullanmanızda.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Merhaba herkese, telefoncudan bir tane Note 11E aldım fakat arayüz yarı İngilizce yarı Türkçeydi ve birkaç sorun daha vardı, geçen gün telefonu verdim ve bugün geri aldım. IMEI attığını söyledi ben de eve geldiğimde cihaz hakkında kısmına bakarken cihaz adı Note 10 5G olarak gözüküyordu. Google da oturum açarken iki aşamalı doğrulamada da diğer telefonda cihaz adı redmi 10 5G olarak gözüküyor. Fakat IMEI atılmadan önce cihaz Note 11E olarak gözüküyordu. Atılan IMEI den dolayı olabilir mi? Yardımcı olursanız sevininrim.
Note 11SE-E-R ve Note 10 5G zaten kağıt üzerinde tamamen aynı cihazlar.

Nwfrx_

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
28
İsim
Ege Beker
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bende de Redmi Note 11SE var kaçak, telefon Redmi Note 10 olarak geçiyor. Sorun yok kullanmanızda.

Anladım, sadece telefonun çakma olmasından şüphelendim. Şimdi seri no sorgulama yaptım telefonun arkasındaki etiketteki seri no yu girince de 11e olarak çıktı zaten. Teşekkürler.

jeff123can

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
729
İsim
Anonim

bilginiz varsa bu redmi note 11e için rom arıyorum... ayrıca telefonu rom değiştirmek için tamamen sıfırlarsak imei gidermi-giderse tekrar imei attırmak kolay mı ?

dolaroldu8tl

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,650
İsim
Yiğit Emir Özkan
İlgilendiği Kategoriler
Telefon, PC
Instagram
rexalwst
Steam
yaşıyorum hala
Discord
Rexalest#0427
bilginiz varsa bu redmi note 11e için rom arıyorum... ayrıca telefonu rom değiştirmek için tamamen sıfırlarsak imei gidermi-giderse tekrar imei attırmak kolay mı ?
Hard reset atsanız muhtemelen bir sıkıntı olmaz ama yeni bir rom atarsanız imei gider. IMEI attırmak ise kolay iş 100 liraya atıyorlar ama attığınız romdan dolayı atılmazsa onu bilemem.

Top Bottom