Sergeant Cross
80+ Bronze
Redmi Note 12 Pro'nun işlemcisi düşük kaldığı için onunla muadil veya daha iyi bir telefon arıyorum. Önerileriniz nedir?
Ne kadar fiyat farkı olabilir 2. Elde?13 pro tercih edilebilir gibi incelemenizi tavsiye ederim
Redmi Note 12 Pro 4G ise muadili Helio G99, 5G ise muadili Dimensity 7050. Ama siz ginede bütçenizi söyleyin birşeyler önerelim.Redmi Note 12 Pro'nun işlemcisi düşük kaldığı için onunla muadil veya daha iyi bir telefon arıyorum. Önerileriniz nedir?
5G ikinci el fiyatı 6-7k civarlarında. Galiba bütçem böyle olacakRedmi Note 12 Pro 4G ise muadili Helio G99, 5G ise muadili Dimensity 7050. Ama siz ginede bütçenizi söyleyin birşeyler önerelim.
O bütçede Samsung S10 Lite bakabilirsiniz 2. el veya yenilenmiş. İki şekildede o fiyatta.5G ikinci el fiyatı 6-7k civarlarında. Galiba bütçem böyle olacak
hiç yenilenmişe bulaşmasın 2.el baksın direk ne olduğunu bilerek alsınO bütçede Samsung S10 Lite bakabilirsiniz 2. el veya yenilenmiş.
S10 mu? Kaç yıllık telefon o kardeşim biraz güncel bir şey olsun en azındanO bütçede Samsung S10 Lite bakabilirsiniz 2. el veya yenilenmiş. İki şekildede o fiyatta.
Bana redmi ve pocoların arayüzünde sıkıntı olduğunu söylüyorlar kasma vs. O yüzden xiaomilere bulaşmıyorumtemiz poco x3 pro bulursan al eğer ki performans ve işlemci odaklı arıyorsan
Yenilenmiş almak saçmalık zaten sıfıra yakın fiyatları. Garanti var diye aldanmamak gerekhiç yenilenmişe bulaşmasın 2.el baksın direk ne olduğunu bilerek alsın
Mi11t mi yoksa Redmi note 12 pro mu daha iyidir?Mi 11t ya da poco f5
Mi 11t pro patlatır. Note 12 sd 732 , m11t pro sd 888.S10 mu? Kaç yıllık telefon o kardeşim biraz güncel bir şey olsun en azından
Bana redmi ve pocoların arayüzünde sıkıntı olduğunu söylüyorlar kasma vs. O yüzden xiaomilere bulaşmıyorum
Yenilenmiş almak saçmalık zaten sıfıra yakın fiyatları. Garanti var diye aldanmamak gerek
M11t mi yoksa Redmi note 12 pro mu daha iyidir?
Fiyat farkı fazla mıdır 2. El?Mi 11t pro patlatır. Note 12 sd 732 , m11t pro sd 888.
Pro olmasına dikkat et özellikleri çok değişiyor.
Neredeyse yok. İksidr 8-9k civarıFiyat farkı fazla mıdır 2. El?