Redmi Note 13 pro+ 5g telefonumu nasıl son sürüm yaparım?

heyal41

80+
Reaksiyon skoru
0
Merhaba telefonum yurt dışından Redmi Note 13 Pro+ 5g.Ben bu telefonu 10 aydır miui 14 beta ve android 13 ile kullanıyorum hiç bir güncelleme almıyor.Telefonumu nasıl son sürüm yani hyperos 2.1 ve android 15 yapacağım?

Kanka yurt dışı ise olmuyor güncelleme alması için TR cihazı olması lazım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Olmaz zorlama IMEI gider

Kanka yurt dışı ise olmuyor güncelleme alması için TR cihazı olması lazım

Olmaz zorlama IMEI gider
Telefoncuya gittiğimde 1 saatte yaparım demişti ama o zaman vaktim olmadığı için yaptırmamıştım ve bana böyle bir şey demedi.

Telefonumuda oradan aldım

Evet her şey silinir her şey

Fabrikadan yeni çıkmış gibi olur

Direnç ise %90 imei gitmez ,orjinal twrp ile custom rom flash la. Veya mı flash ile. Ama imei gitmeyen diye garantisi yok. Ben yaptığımda gitmedi

Merhaba telefonum yurt dışından Redmi Note 13 Pro+ 5g.Ben bu telefonu 10 aydır miui 14 beta ve android 13 ile kullanıyorum hiç bir güncelleme almıyor.Telefonumu nasıl son sürüm yani hyperos 2.1 ve android 15 yapacağım?
Aynı telefona sahibim aldığımda hyperos 1.0 vardı 2.0 güncellemesi ne zaman gelecek diye 3 ay önce konu açmıştım ve yurtiçi bazı cihazlara gelmişti bazı yurtdışı cihazı olanlar bölge değiştirerek aldığını söylediler bende o zaman bu zamandır bölgemi değiştirmiş şekilde kullanıyorum hala bir işe yaramadı bırak 2.1 güncellemesini ilk 1.0 güncellemesiyle duruyor.

Direnç devri bitti keşke yazılım kayıt ile alsaydınız bu şekilde problem olmazdı. Rom atın deneyin. Uçarsa aynı imei para verip attırın. Kaydedin imei numarasını

Geri