Uzun Vs hayri
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 426
Redmi note 13 pro plus nasıldır önerir misiniz
onun yerıne poco x7 pro alırsın aynı fıyatlardalar ama ben yurtdısı onerırım 14k ya almıstmRedmi note 13 pro plus nasıldır önerir misiniz
Şebeke sorunu var diyorlardı ondanonun yerıne poco x7 pro alırsın aynı fıyatlardalar ama ben yurtdısı onerırım 14k ya almıstm
yok hocam denk gelmedım ılk cıktıgında oyle dıyolardı dahada o sorunu gormedım kesınlıkle x7 pro alnŞebeke sorunu var diyorlardı ondan
Sağolun hocam x8pro beklemelimiymyok hocam denk gelmedım ılk cıktıgında oyle dıyolardı dahada o sorunu gormedım kesınlıkle x7 pro aln
gereksız olur fıyatda fazla olur hem o cıkana kadar ohooooo x7 pro cok cok guclu al gecSağolun hocam x8pro beklemelimiym
hocam yd alınca trde nasıl kullanıyoruz neler yapmalıuyızyok hocam denk gelmedım ılk cıktıgında oyle dıyolardı dahada o sorunu gormedım kesınlıkle x7 pro aln
1000tl ye kayıt ettırıyorsun omur boyu kullanıyorsun cevrende tanıdık telefonculardan bırıne yaptır her telefoncuya guven olmuyorhocam yd alınca trde nasıl kullanıyoruz neler yapmalıuyız
nasıl yani sadece 1000tlye tr de kullanabiliyormuyuz1000tl ye kayıt ettırıyorsun omur boyu kullanıyorsun cevrende tanıdık telefonculardan bırıne yaptır her telefoncuya guven olmuyor
Hocam note 13 pro+ önermem.nasıl yani sadece 1000tlye tr de kullanabiliyormuyuz
yok zaten bu telefonu almicamda yd ile tr arasında fiyat farkları çok 1000tlye kaydediliyorsa yd çok daha mantıklıHocam note 13 pro+ önermem.
Hocam uğraşmayın bence yd ile.Sıkıntısız kullanman imkansız.F6 veya x7 pro bakınyok zaten bu telefonu almicamda yd ile tr arasında fiyat farkları çok 1000tlye kaydediliyorsa yd çok daha mantıklı
bende telefon almayı düşünüyorum 15 25k arası önerilerin nelerdir