Neler Yeni

Android Redmi Note 8 (ginkgo) custom ROM önerir misiniz?

denowy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Deniz
Elimde bir tane ginkgo var ve Xiaomi'nin işkencelerinden kurtarmak istiyorum. En hafif ya da diğer tabirle oyun için en hafif olan custom rom hangisidir? Ayrıca Google uygulamaları da (google play vs.) yüklü olmadığı için custom ROM' larda Play Store' dan uygulama indiremiyorum. Ne yapmalı?

Necromancerr

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,356
İsim
Emre
Discord
necromancerr
Elimde bir tane ginkgo var ve Xiaomi'nin işkencelerinden kurtarmak istiyorum. En hafif ya da diğer tabirle oyun için en hafif olan custom rom hangisidir? Ayrıca Google uygulamaları da (google play vs.) yüklü olmadığı için custom ROM' larda Play Store' dan uygulama indiremiyorum. Ne yapmalı?
Note 8 için miroom öneriliyordu bi ara
önce twrp kur derim
Pixel Experience kurabilirsin saf android deneyimi yaşarsın.

DogancanYr

80+ Bronze
WhatsApp bootloader açtığını anlıyor ve whatsapp çalışmaz hale getiriyor. Yarı yarıya çalışma olasılığı var.

Necromancerr

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,356
İsim
Emre
Discord
necromancerr
Mi room zaten Xiaomi' nin ROM' u. Bana Xiaomi' nin gereksiz dayatmaları gibi işi olmayan ve ram sömürmeyen bir rom lazım
stabillik konusunda önermiştim mi room'u ancak xiaominin esamesi okunmasın istiyorsan eğer Pixel Experience derim ben görünüş açısından falanda mis gibi duruyor.

AkifM2009

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
210
İsim
Akif Memmedov
İlgilendiği Kategoriler
Telefon önerileri
Instagram
AkifM2009
google uygulamalari icin mindgapps diye birsey vardi linage os kurabilirseniz onu kurun ustune google apps projesini kurun stabil calisacaktir

Drsağbırakmayan

80+ Bronze
Cihaz ilk çıktığı android sürümü neyse onu yükleyin downgrade diyorlar.

Redmi 8 vardı rom attım falan yok kasıyor en son ilk çıktığı sürüme düşürdüm kasma yok güncellemeleri kapattım yedek cihaz olarak duruyor

Top Bottom