Neler Yeni

Yardım Redmi note 8 kafayı yedi

Matt Murdock

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,492
İsim
Oğuz

Mithril

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
886
İsim
Muhammet Kürkçü
Mi flash tool uygulamasını pcyemi yüklemem lazım birde yükleyeceksem nerden yüklemem lazım
Mesaj otomatik birleştirildi:

Fastboot moduna girebiliyorum arrowos u pcyemi yükleyeceğim hocam modlu twrpyi fln detaylı anlatırmısınız

omerkok_49

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,141
İsim
Ömer
Xiaomi ise bal gibi olur ama kurtarılır bir türlü.

Giriyorsa sorun yok, yeni rom yükleyerek düzeltir. İnşallah önemli resim vs. yedeklemiştir.
Cihazda bir şey yoktu hocam formatladım zaten ama işte rom nasıl atarım

Bakıp geliyorum hocam

Hocam şimdi garip ve saçma bir şekilde cihaz açıldı 1 2 dk sonra tekrar kapandı ve yine aynı şekle döndü

Aykut D.

80+ Gold
Xiaomi ise bal gibi olur ama kurtarılır bir türlü.

Giriyorsa sorun yok, yeni rom yükleyerek düzeltir. İnşallah önemli resim vs. yedeklemiştir.
Şuana kadar hiç brick yemedim m20 4/64 Gb Samsung'da yaşama ihtimalim nedir ?

omerkok_49

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,141
İsim
Ömer
Hocam bu videoda sürüm düşürme diyor sürüm düşürünce bu problem çözülürmü

@Matt Murdock @Mithril @celilemrednsmnt
Hocalarım şimdi şöyle bir şey yaşadım cihazın şarjı 50nin altındayken bu problemi yaşıyorum şarj 50nin üzerindeyken açılıyor ve bir sıkıntı olmuyor anlamadığım bir şekilde bataryadan olabilirmi

bilgisi olmayan cahl arkadaşlar xiaomi ise bal gibi olur demişte markayla alakası yok, kaçak olan telefonların yüzde 99u çin versiyondur ve toptancılar bu telefonları türkiyeye sokmadan önce yazılımıyla oynanmış ve resmi olmayan india versiyon rom yüklerler, telefon bu romu çin versiyonu gibi algılayıp çalışmaya devam eder lakin sen telefonu sıfırlarsan yada güncellersen telefon başka rom yüklendiğini anlayarak telefonu kilitler yani brick yersin. bunun çözümü çok zor. bootloader kilidi açılmadan rom yüklüyorlar çünkü. kaçak telefon alıyorsanız bu yüzden ilk yapmanız gereken telefonun kilidini açtırıp custom olarak resmi global rom yükleyip bootloader kilidini kapatmadan kullanmak..

Hocalarım şimdi şöyle bir şey yaşadım cihazın şarjı 50nin altındayken bu problemi yaşıyorum şarj 50nin üzerindeyken açılıyor ve bir sıkıntı olmuyor anlamadığım bir şekilde bataryadan olabilirmi
batarya sorunlu olabilir voltajı veremiyor olabilir gerekli olan bence en iyisi telefoncuya götür başka bir batarya takıp denesin çözülürse alırsın çözülmezse eskisini taktır geri

Mithril

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
886
İsim
Muhammet Kürkçü
bilgisi olmayan cahl arkadaşlar xiaomi ise bal gibi olur demişte markayla alakası yok, kaçak olan telefonların yüzde 99u çin versiyondur ve toptancılar bu telefonları türkiyeye sokmadan önce yazılımıyla oynanmış ve resmi olmayan india versiyon rom yüklerler, telefon bu romu çin versiyonu gibi algılayıp çalışmaya devam eder lakin sen telefonu sıfırlarsan yada güncellersen telefon başka rom yüklendiğini anlayarak telefonu kilitler yani brick yersin. bunun çözümü çok zor. bootloader kilidi açılmadan rom yüklüyorlar çünkü. kaçak telefon alıyorsanız bu yüzden ilk yapmanız gereken telefonun kilidini açtırıp custom olarak resmi global rom yükleyip bootloader kilidini kapatmadan kullanmak..

batarya sorunlu olabilir voltajı veremiyor olabilir gerekli olan bence en iyisi telefoncuya götür başka bir batarya takıp denesin çözülürse alırsın çözülmezse eskisini taktır geri
Hocam bana bataryadan çok anakart gibi geldi.

Denizgezen

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Herkesin youtube hesabı vardır diye düşünüyorum. Videoyu orada liste dışı yapıp burada paylaşırsan daha iyi olur. Böyle sitelere pek güvenemiyorum

Mithril

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
886
İsim
Muhammet Kürkçü

Hocam mi firm den bir global bir yazalım indirip kurabilirsiniz miui 12.5 işinizi görür muhtemelen.
Ben hala yazılımda bir sıkıntı olduğunu düşünüyorum

omerkok_49

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,141
İsim
Ömer
Hocam mi firm den bir global bir yazalım indirip kurabilirsiniz miui 12.5 işinizi görür muhtemelen.
Ben hala yazılımda bir sıkıntı olduğunu düşünüyorum
hocam cihaz 12.5 da zatende cihazı şarjdan çıkarınca kapanıyor bence bataryadan gibi geldi yarın bi götürüp geleyim bi bakarım

Mithril

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
886
İsim
Muhammet Kürkçü
hocam cihaz 12.5 da zatende cihazı şarjdan çıkarınca kapanıyor bence bataryadan gibi geldi yarın bi götürüp geleyim bi bakarım
Eğer sürekli olarak öyle ise gerçekten donanımsal bir hata var gerçekten.

omerkok_49

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,141
İsim
Ömer
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,018,867