Note 8 Pro bence. Note 9S de iyi o da olabilir.Arkadaşlar acil düşüncelerinize ihityacım var. Sizce Xiaomi Redmi Note 8 Pro'mu yoksa Xiaomi Redmi Note 10'mu ?
Yakın tarihte uygun fiyata yurtdışı Note 8 aldım, iyi mi yaptım? Hazır konusu açılmışken ve seni görmüşken yazayım dedim.
Yurt dışı cihazlara karşıyım açıkçası.Yakın tarihte uygun fiyata yurtdışı Note 8 aldım, iyi mi yaptım? Hazır konusu açılmışken ve seni görmüşken yazayım dedim.
Yani şöyle diyeyim;Yurt dışı cihazlara karşıyım açıkçası.
Redmi Note 10. Redmi Note 8 Pro biraz eski kaldı, işlemcisi'de Mediatek. Mediatek işlemcilerden uzak durun.Arkadaşlar acil düşüncelerinize ihityacım var. Sizce Xiaomi Redmi Note 8 Pro'mu yoksa Xiaomi Redmi Note 10'mu ?
Bütün MediaTek işlemciler kötü değil, genelleme yapmayın.Redmi Note 10. Redmi Note 8 Pro biraz eski kaldı, işlemcisi'de Mediatek. Mediatek işlemcilerden uzak durun.
Hepsi kötü olmasa bile Note 8 Pro ile Note 10'un işlemcilerini kıyaslamak çok saçma. Üst düzey cihazlarda ki Medaitek işlemci ile Orta düzey cihazlardaki Mediatek işlemci bir değil. Zaten gerek kamera, güncellik konusunda Note 8 Pro'dan oldukça üstün. Xiaomi zorunluluğu yok ise farklı cihalara'da bakılabilir. (Realme, Oppo vs.)Bütün MediaTek işlemciler kötü değil, genelleme yapmayın.