Neler Yeni

Redmi Note 8'den Iphone 8'e Geçilir mi?

elprofessor

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
789
İsim
Selahattin Yarar
İlgilendiği Kategoriler
Telefon,Oyun Konsolları
Instagram
bigr0zz
İnanmiyorsan gel canli bile gosteririm iphone diye kasmicakmi? 😀
Mesaj otomatik birleştirildi:

E benim tel niye 1 yil + sıkıntısız Alla Alla
Telefon kumar gibi 3 sahipten birinde cortluyor benim tercihim proları elden çıkarmak.

lia shine

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,036
İsim
Hasan
İnanmiyorsan gel canli bile gosteririm iphone diye kasmicakmi? 😀

E benim tel niye 1 yil + sıkıntısız Alla Alla
Hocam bakın şöyle bir durum var belki benim telefonumda belki sizin iphone 8inizde problem var ama cidden telefonum çok kasıyor yani şuan klavyede yazı yazarkenki akışkanlığı görseniz kanser olursunuz cidden.

elprofessor

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
789
İsim
Selahattin Yarar
İlgilendiği Kategoriler
Telefon,Oyun Konsolları
Instagram
bigr0zz
6s kasmıyormu? O kadar kullanmişsinki leş eski model iphoneleri kasiyor gibi gelmiyor sana
6S kasıyor muymuş? :ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO: yarın YouTubeye bi hız testi videosu hazırlayayım bakalım beraber :)

panizher

80+ Silver
Kameranız ile övünüyorsanız son model flagman miler hiç geride kalmiyor hatta daha iyi , performans olarak 8+ gen roket gibi kalite dersen çok iyi arka kasasina baksan bile yeter 2000 tllik android kullanipta ağlamayin burda iphone 3 üm bile var sizden az bilmediğim kesin 5-6 yil iphone kullandim

elprofessor

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
789
İsim
Selahattin Yarar
İlgilendiği Kategoriler
Telefon,Oyun Konsolları
Instagram
bigr0zz
Anlamıyorum iphone ile xiaomi nin ses kamera sağlamlık sosyal medya uyumluluğı elran kalitesini nasıl kıyaslqyabiliyorsunuz aklım almıyor.
Açık yakalıyorlar. Ekran mı küçük? İpHoNe AlMaYIn diye bulaşıyorlar klasik bunlar.

panizher

80+ Silver
Anlamıyorum iphone ile xiaomi nin ses kamera sağlamlık sosyal medya uyumluluğı elran kalitesini nasıl kıyaslqyabiliyorsunuz aklım almıyor.
Redmiyle nasil kiyasliyorsunuz onu bende akil edemiyorum flagman milerle tartişmaya bile gelmez😀

Açık yakalıyorlar. Ekran mı küçük? İpHoNe AlMaYIn diye buaşıyorlar klasik bunlar.
Ağlamaya devam et koçum paran kartinda apple yatirdi

elprofessor

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
789
İsim
Selahattin Yarar
İlgilendiği Kategoriler
Telefon,Oyun Konsolları
Instagram
bigr0zz
Kameranız ile övünüyorsanız son model flagman miler hiç geride kalmiyor hatta daha iyi , performans olarak 8+ gen roket gibi kalite dersen çok iyi arka kasasina baksan bile yeter 2000 tllik android kullanipta ağlamayin burda iphone 3 üm bile var sizden az bilmediğim kesin 5-6 yil iphone kullandim
Adamlar işlemci ısınıyor diye PUBG'ye 90 FPS getirmeye korkuyorlar hocam :ROFLMAO::ROFLMAO:

panizher

80+ Silver

elprofessor

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
789
İsim
Selahattin Yarar
İlgilendiği Kategoriler
Telefon,Oyun Konsolları
Instagram
bigr0zz

XenreiS

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
50
İsim
Brk
Redmiyle nasil kiyasliyorsunuz onu bende akil edemiyorum flagman milerle tartişmaya bile gelmez😀

Ağlamaya devam et koçum paran kartinda apple yatirdi
Hocam anlamak istemiyorsunuz tamam da bizde zaten kıyaslayanda sorun vardır diyoruz tabikide iphone 8 diyoruz siza hala ikna olmuyorsunuz çelişki içerisinde çelişki

lia shine

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,036
İsim
Hasan
Ama biz son model "flagman miler" ürünlerden bahsetmiyoruz hocam. iPhone 8 ve Redmi Note 8.

XenreiS

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
50
İsim
Brk
Cidden hala xiaomi nin kamersından bahsediyor ahahaha çıldıracağım.

panizher

80+ Silver
Ama biz son model "flagman miler" ürünlerden bahsetmiyoruz hocam. iPhone 8 ve Redmi Note 8.
İş orasinda biri eski flagman biri yeni budce telefonu ama yinede iphone 8 alinmaz artik kasiyor ve pek iyi değil

Top Bottom