Neler Yeni

Redmi Note 8'den Iphone 8'e Geçilir mi?

XenreiS

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
50
İsim
Brk
Hocam şunu ekleyeyim ben Lise 1 öğrencisiyim saat 9dan 15.55e kadar telefonum kapalı konumda kalıyor pil çokta önemli değil ben oyun oynayan biri değilim ki oynamam da telefondan oynanan oyunlardan zevk almıyorum o yüzden kişi çok sıkıntı etmeye gerek yok benim için önemli olan kamera ve sosyal medya performansı.
Hocam kameraları arasında dağlar kadar fark var iPhone zaten sosyal medya telefonu.

panizher

80+ Silver
Pek bilgin yok herhalde hocam. Sırf 120 hz diye x3 pro almam. Rezalet bir IPS ekran var. İslemci olarak ta şuan 8 Gen 2 çıktı ve Poco x3 pro son güncellemesi alacak ölecek sonra zaten arayüzde paket yüklenicide bile reklam var. 60 hz RETİNA OLED bir
Herhalde tasarim yapicak değiliz 1 , 2 gayet kaliteli kendi samsung j3 primenle yanliş hatirladin sanirsam , 3 müzik programi dişinda reklam yok

lia shine

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,036
İsim
Hasan
O zaman iPhone alabilirsin pek sıkıntı olmaz iPhone lar sosyal medya da daha iyi performans verir ben seni normal kullanan biri diye düşündüm sabah al şarjdan gün içinde kullan oyun oyna vs eğer bunları yapan biri alırsa zaten yetersiz gelir ama senin gibi seyrek kullanıcı ise kullanabilir
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ben iPhone 13 almıstim gün içinde aktif kullanan biriyim müşteriler ile görüşme müzik radyo vs dinlerim dükkanda bana batarya yetmediği için sattım yoksa gayet performanslı cihazlar şimdi POCCO X3 pro kullanıyorum ikisi arasında hayatımda pek de bişey değişmedi hatta şarjım 1.5 gün gidiyor
taksit taksit oluyor ama şunu da söylemem lazım diye düşünüyorum, ben bazen saat 7de falan kalkıyorum 12ye 1e kadar telefon elimde oluyor ortalamanın altında bir ışık parlaklığıyla kullandığım halde şarjım 25e iniyor :)

elprofessor

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
789
İsim
Selahattin Yarar
İlgilendiği Kategoriler
Telefon,Oyun Konsolları
Instagram
bigr0zz
Hocam şunu ekleyeyim ben Lise 1 öğrencisiyim saat 9dan 15.55e kadar telefonum kapalı konumda kalıyor pil çokta önemli değil ben oyun oynayan biri değilim ki oynamam da telefondan oynanan oyunlardan zevk almıyorum o yüzden kişi çok sıkıntı etmeye gerek yok benim için önemli olan kamera ve sosyal medya performansı.
Tam senlik cihaz o zaman hocam.

panizher

80+ Silver

elprofessor

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
789
İsim
Selahattin Yarar
İlgilendiği Kategoriler
Telefon,Oyun Konsolları
Instagram
bigr0zz
Herhalde tasarim yapicak değiliz 1 , 2 gayet kaliteli kendi samsung j3 primenle yanliş hatirladin sanirsam , 3 müzik programi dişinda reklam yok
Tasarımcı ol demedim. Elinde varken kaliteli ekran alacaksın kaliteli cihaz alacaksın.

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,632
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
taksit taksit oluyor ama şunu da söylemem lazım diye düşünüyorum, ben bazen saat 7de falan kalkıyorum 12ye 1e kadar telefon elimde oluyor ortalamanın altında bir ışık parlaklığıyla kullandığım halde şarjım 25e iniyor :)
Hayırlı olsun şimdiden keyifli kullanımlar

panizher

80+ Silver

lia shine

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,036
İsim
Hasan
Tasarımcı ol demedim. Elinde varken kaliteli ekran alacaksın kaliteli cihaz alacaksın.
Hocam bölüyorum ama iphone 8 64gb product red mükemmel %100 pil sağlığıyla 12 taksitle alınır mı ? ortalama fiyat 6500 falan çıkar yüksek ihtimalle.

elprofessor

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
789
İsim
Selahattin Yarar
İlgilendiği Kategoriler
Telefon,Oyun Konsolları
Instagram
bigr0zz
Kullandım hocam X3 proyu da google 15dk boş kaldı cihaz öldü hocam boş yapmayın sırf ucuz ailemden çıkmıyor diye de xiaomi taraftarı olmayın para vermiyorlar paranızı aşeriyorlar sizden.

panizher

80+ Silver
Top Bottom