Neler Yeni

Redmi Note 8'den Iphone 8'e Geçilir mi?

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,632
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
1.si 8 değilse + alırsa ki birazdan bakıp ilanlar atacağım batarya yeter.
2.si Tahminim IOS 17yi alacak ve ondan sonra 2 yıl güncellemesiz götürecek.
3.sü ekranı ufak ama size göre. oyun oynanıp 4k film izlenmeyecek bu cihazlarda.
4.sü IPS bir Android telefon ekranı ile IPS Retina HD olan bi IOS ekranını karşılaştır bakalım piksel yoğunluğu nasıl?
5. Si o halde alsın güle güle kullansın bu arada 8+ da kullandım yetmiyor knka yetmiyor alsın kullansın oda farkına varacak

elprofessor

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
789
İsim
Selahattin Yarar
İlgilendiği Kategoriler
Telefon,Oyun Konsolları
Instagram
bigr0zz
5k ya 2. el iphone x falan var aslında
XS alın ama X almayın. X'te yeşil şerit, face ıd okumama veya batarya değişse bile devre dışı kalma gibi saçma sapan kronik sorunlar var.
Mesaj otomatik birleştirildi:

5. Si o halde alsın güle güle kullansın bu arada 8+ da kullandım yetmiyor knka yetmiyor alsın kullansın oda farkına varacak
Hocam senden ricam şimdi de biraz Redmi note 8 bul onu kullan aynı şeyi diyecek misin bir bakalım.

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,632
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
XS alın ama X almayın. X'te yeşil şerit, face ıd okumama veya batarya değişse bile devre dışı kalma gibi saçma sapan kronik sorunlar var.

Hocam senden ricam şimdi de biraz Redmi note 8 bul onu kullan aynı şeyi diyecek misin bir bakalım.
Onuda kullandım knka uzun zaman valla note 8 daha kullanışlı geldi hele ki oyun da oynarsan vay haline iPhone 8 ile 🙂

elprofessor

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
789
İsim
Selahattin Yarar
İlgilendiği Kategoriler
Telefon,Oyun Konsolları
Instagram
bigr0zz

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,632
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Yok neden yapayim istersen yemin edeyim sıkıntı yok iPhone 8 in daha iyi olacağı anlamına gelmez ki kimisine kullanışlı gelmez kimisine gelir gündelik kullanım için her iki cihaz da kullanılır ama note 8 den iPhone 8 e geçmek ne kadar sağlıklı onu sorguluyorum

elprofessor

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
789
İsim
Selahattin Yarar
İlgilendiği Kategoriler
Telefon,Oyun Konsolları
Instagram
bigr0zz
Onuda kullandım knka uzun zaman valla note 8 daha kullanışlı geldi hele ki oyun da oynarsan vay haline iPhone 8 ile 🙂
Apple cihazlarını oyun için piyasaya sürmüyor hocam gayet normal bir tespit.

Yok neden yapayim istersen yemin edeyim sıkıntı yok iPhone 8 in daha iyi olacağı anlamına gelmez ki kimisine kullanışlı gelmez kimisine gelir gündelik kullanım için her iki cihaz da kullanılır ama note 8 den iPhone 8 e geçmek ne kadar sağlıklı onu sorguluyorum
Hocam 900 TLlik 6s kullanıyorum 5 6 k'lık cihazlara kafa tutuyor. 4k çekiyor 2015 yılındaki cihaz. Tüm oyunları 30/60 FPS oynatabiliyor. Batarya dayanmıyor günün son 4 saati. Apple farkı bu hocam ver parayı uzun süre kullan. Redmi note 8 alsak 2 yıla iphone almak istesek olacak 12 14k. Önceden hareket etmek lazım.

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,632
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Pil i de yetmiyor sırf oyun değil ben önceden İPHONE 6s plus 7+ iPhone 13 de kullandım tamamen objektif yaklaşıyorum bu konuya Phone çok seviyorum o ayrı ama note 8 den iPhone 8 de bence geçilmez

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,632
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1

Hocam 900 TLlik 6s kullanıyorum 5 6 k'lık cihazlara kafa tutuyor. 4k çekiyor 2015 yılındaki cihaz. Tüm oyunları 30/60 FPS oynatabiliyor. Batarya dayanmıyor günün son 4 saati. Apple farkı bu hocam ver parayı uzun süre kullan. Redmi note 8 alsak 2 yıla iphone almak istesek olacak 12 14k. Önceden hareket etmek lazım.
iPhone uzun yıllar götürür evet ama demek istediğim iPhone 8 e geçmek ne kadar mantıklı onu hesaplamak lazım

elprofessor

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
789
İsim
Selahattin Yarar
İlgilendiği Kategoriler
Telefon,Oyun Konsolları
Instagram
bigr0zz
iPhone uzun yıllar götürür evet ama demek istediğim iPhone 8 e geçmek ne kadar mantıklı onu hesaplamak lazım
İphone aldın ----------------------------Xiaomi aldın
2 yıl sonra kamerası hala 60fps ------------- Yanıt vermeyi durdurdu.
45 FPS oyun oynayacaksın. -------------Config atacaksın ama her türlü kasacak.

lia shine

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,036
İsim
Hasan
Pil i de yetmiyor sırf oyun değil ben önceden İPHONE 6s plus 7+ iPhone 13 de kullandım tamamen objektif yaklaşıyorum bu konuya Phone çok seviyorum o ayrı ama note 8 den iPhone 8 de bence geçilmez
Hocam şunu ekleyeyim ben Lise 1 öğrencisiyim saat 9dan 15.55e kadar telefonum kapalı konumda kalıyor pil çokta önemli değil ben oyun oynayan biri değilim ki oynamam da telefondan oynanan oyunlardan zevk almıyorum o yüzden kişi çok sıkıntı etmeye gerek yok benim için önemli olan kamera ve sosyal medya performansı.

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,632
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Hocam şunu ekleyeyim ben Lise 1 öğrencisiyim saat 9dan 15.55e kadar telefonum kapalı konumda kalıyor pil çokta önemli değil ben oyun oynayan biri değilim ki oynamam da telefondan oynanan oyunlardan zevk almıyorum o yüzden kişi çok sıkıntı etmeye gerek yok benim için önemli olan kamera ve sosyal medya performansı.
O zaman iPhone alabilirsin pek sıkıntı olmaz iPhone lar sosyal medya da daha iyi performans verir ben seni normal kullanan biri diye düşündüm sabah al şarjdan gün içinde kullan oyun oyna vs eğer bunları yapan biri alırsa zaten yetersiz gelir ama senin gibi seyrek kullanıcı ise kullanabilir

Ben iPhone 13 almıstim gün içinde aktif kullanan biriyim müşteriler ile görüşme müzik radyo vs dinlerim dükkanda bana batarya yetmediği için sattım yoksa gayet performanslı cihazlar şimdi POCCO X3 pro kullanıyorum ikisi arasında hayatımda pek de bişey değişmedi hatta şarjım 1.5 gün gidiyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,031,850
Üyeler
163,565
Son üye
İsmailkc00