yazılım desteğini çekmesi pek bir şey ifade etmiyor bence. Sanki Redmi Note 8 daha 5 yıl gidicekmiş gibi konuşmaya gerek yok bence hocam.1.si batarya yetmez
2. si Yazılım desteğini çekiyor
3. si Ekranı ufak
4. sü ekran kalitesi yetersiz
Ve daha fazlası en büyük etken batarya gerçekten yetmiyor 1800mah neye yeter
ben küçük telefon daha çok seviyorum sanırım.Ekran boyutu seni rahatsız etmezsse çok rahatlayacaksın.
Oyy.yazılım desteğini çekmesi pek bir şey ifade etmiyor bence. Sanki Redmi Note 8 daha 5 yıl gidicekmiş gibi konuşmaya gerek yok bence hocam.
Mesaj otomatik birleştirildi:
ben küçük telefon daha çok seviyorum sanırım.
Kardeşimde var x3 pro ekran çok kötü değil ama iyi de değil ve maalesef dediğin gibi güncelleme sıkıntısı var.Pek bilgin yok herhalde hocam. Sırf 120 hz diye x3 pro almam. Rezalet bir IPS ekran var. İslemci olarak ta şuan 8 Gen 2 çıktı ve Poco x3 pro son güncellemesi alacak ölecek sonra zaten arayüzde paket yüklenicide bile reklam var. 60 hz RETİNA OLED bir
Dostum o zaman iphone 8 tam sana göre.Önceden kullanmıştım 3 ay kadar.yazılım desteğini çekmesi pek bir şey ifade etmiyor bence. Sanki Redmi Note 8 daha 5 yıl gidicekmiş gibi konuşmaya gerek yok bence hocam.
ben küçük telefon daha çok seviyorum sanırım.
1.si 8 değilse + alırsa ki birazdan bakıp ilanlar atacağım batarya yeter.1.si batarya yetmez
2. si Yazılım desteğini çekiyor
3. si Ekranı ufak
4. sü ekran kalitesi yetersiz
Ve daha fazlası en büyük etken batarya gerçekten yetmiyor 1800mah neye yeter
X3 Pro'da oyun oynamasın. Liquid soğutma diyorlar telefon Google'de patatez oldu telefon.Kardeşimde var x3 pro ekran çok kötü değil ama iyi de değil ve maalesef dediğin gibi güncelleme sıkıntısı var.
Dostum o zaman iphone 8 tam sana göre.Önceden kullanmıştım 3 ay kadar.
2. dışında bütün yorumlara katılıyorum hocam. Bana göre de ip 8in aldığı son güncelleme IOS 16ydı.1.si 8 değilse + alırsa ki birazdan bakıp ilanlar atacağım batarya yeter.
2.si Tahminim IOS 17yi alacak ve ondan sonra 2 yıl güncellemesiz götürecek.
3.sü ekranı ufak ama size göre. oyun oynanıp 4k film izlenmeyecek bu cihazlarda.
4.sü IPS bir Android telefon ekranı ile IPS Retina HD olan bi IOS ekranını karşılaştır bakalım piksel yoğunluğu nasıl?
3GB Iphone rami 8gb Android raminden daha iyi hocam ne diyorsun?iPhone 8'in Ram ve Hafıza'sı Xiaomi Redmi Note8'inkilere kıyasla nerdeyse daha az. Note8 ile devam ediniz.
Pubg de o kadar ısınmıyor ya orta grafiklerde.X3 Pro'da oyun oynamasın. Liquid soğutma diyorlar telefon Google'de patatez oldu telefon.