Neler Yeni

Redmi Note 8'den Iphone 8'e Geçilir mi?

panizher

80+ Silver
pahalı sanki...
Mesaj otomatik birleştirildi:

flagman telefon nedir?

ben de her türlü anroidden iyi olduğunu düşündüğüm için iphone istiyorum zaten
İphone 8 kasıyor haberin olsun , flagman telefon üst seviyye performansli telefonlara denir

Yvşlagaçtanealıyon

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,064
İsim
.
Aslında bana göre sorunun cevabı %100 evet. Fakat ben telefonumu satıp üstüne para koyup almak istiyorum tek sıkıntı burda. Telefonumunda ne kadar ettiğini bilmiyorum. Şöyle kısaca kendi telefonumdan özet geçeyim.

64GB - 4GB Ram
Ön cam kırık
Aldığımdan beri kılıfsız kullanmadım ama telefonun sağında solunda altında üstünde nokta nokta leke gibi görünen şeyler var nedeni ne anlamadım.

Piyasasına bakınca 1500 lira falan ediyor, İstanbulda oturuyorum temiz bir iPhone 8de 5000 6000 TL civarı max 5500e çıkabilirim büyük ihtimalle.
Sizce mantıklı olur mu bu fiyatlara? Önerilerinizi bekliyorum, iyi forumlar.
8 değilde 8 Plus belki

Mtsn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
312
İsim
Mustafa tsn
pahalı sanki...

flagman telefon nedir?

ben de her türlü anroidden iyi olduğunu düşündüğüm için iphone istiyorum zaten
Ucuz bişey var mı kanka hem senin bütçende de var 5.500 e

lia shine

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,036
İsim
Hasan
Ucuz bişey var mı kanka hem senin bütçende de var 5.500 e
hocam baktım 5500 liraya iyi kategorisinde iphone 8ler var ama internetten izlediğime göre durumları "iyi" değil alınacaksa mükemmel durumda olanları alınmalı sanırım

Dahası  
Reaksiyon skoru
32
İsim
WOMANİZER
Aslında bana göre sorunun cevabı %100 evet. Fakat ben telefonumu satıp üstüne para koyup almak istiyorum tek sıkıntı burda. Telefonumunda ne kadar ettiğini bilmiyorum. Şöyle kısaca kendi telefonumdan özet geçeyim.

64GB - 4GB Ram
Ön cam kırık
Aldığımdan beri kılıfsız kullanmadım ama telefonun sağında solunda altında üstünde nokta nokta leke gibi görünen şeyler var nedeni ne anlamadım.

Piyasasına bakınca 1500 lira falan ediyor, İstanbulda oturuyorum temiz bir iPhone 8de 5000 6000 TL civarı max 5500e çıkabilirim büyük ihtimalle.
Sizce mantıklı olur mu bu fiyatlara? Önerilerinizi bekliyorum, iyi forumlar.
Hocam bu sene iphone 7’ye yazilim destegi kesildi seneye de 8’e kesilecek bence biraz daha para biriktirip 11 almaya calisin. Sizi cok iyi goturur.

lia shine

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,036
İsim
Hasan
Hocam bu sene iphone 7’ye yazilim destegi kesildi seneye de 8’e kesilecek bence biraz daha para biriktirip 11 almaya calisin. Sizi cok iyi goturur.
720 pixel ekrana 15k vermek akıl karı değil bence.

Dahası  
Reaksiyon skoru
32
İsim
WOMANİZER
720 pixel ekrana 15k vermek akıl karı değil bence.
Ekran kalitesi fark edilecek kadar kotu degil ve ikinci el alacak zaten 15K var mi ikinci el fiyati?

Ekran kalitesi fark edilecek kadar kotu degil ve ikinci el alacak zaten 15K var mi ikinci el fiyati?
12-13K arasiymis. Alinmaz haklisiniz. Gerci tum telefon fiyatlari ucmus.

lia shine

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,036
İsim
Hasan

12-13K arasiymis. Alinmaz haklisiniz. Gerci tum telefon fiyatlari ucmus.
cidden çok pahalılandı her şey para biriktiricem ama ben 5 k toplayana kadar zaten telefon 6 7k bulucak diye korkuyorum.

Dahası  
Reaksiyon skoru
32
İsim
WOMANİZER
cidden çok pahalılandı her şey para biriktiricem ama ben 5 k toplayana kadar zaten telefon 6 7k bulucak diye korkuyorum.
Hocam en iyisi alabiliyorsaniz simdi alin. Yazilim destegi kesildikten sonra 2 yil sizi goturecektir. Ileride de yine degistirebilirsiniz. En azindan elinizdeki iskenceden kurtulursunuz suan.

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,302
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
Yedek al custom rom

lia shine

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,036
İsim
Hasan
Hocam en iyisi alabiliyorsaniz simdi alin. Yazilim destegi kesildikten sonra 2 yil sizi goturecektir. Ileride de yine degistirebilirsiniz. En azindan elinizdeki iskenceden kurtulursunuz suan.
ben de öyle düşünüyorum ben bu telefonla bu kadar idare ettiysem ip 8 2 yıl değil 3 4 yıl bile çıkarır diye düşünüyorum. Hala ip 6s kullananlar var.

Yedek al custom rom
nasıl yani hocam?

James Gg

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,357
İsim
James Gg
İlgilendiği Kategoriler
Pc Toplama-ekran kartı-işlemci-anakart-acer çöp laptop