Çözüldü✓ Redmi note 9 pro arama yaparken ekran kapanıyor

wruno

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
98
herhangi birini aradıgımda , çalmaya başladıgında ekran direkt gidiyor ve hiçbir şekilde mudahale edemiyorum karşı taraf telefonu kapatana kadar yada mesgule falan atarsa öyle geri geliyor. aynı sekilde wp de ses kaydı dinlerken onu üstteki hoparlore verdigi icin yine aynısı oluyor. telefon nedense ust hoparlor calısınca ekranı kapatıyor. ordaki bi sensor bozuk muhtemelen , iptal etmek istiyorum nasıl yapabilecegim konusunda yardımcı olabilecek varmı? aynı telefonu kullanan bi tanıdıgım var aynısı ona olmuş, ustteki hoparlorun korumasını cıkardım biseyler yaptım tesadufen duzeldi dedi.

Redmilerin sıkıntısı, arızası bitmez aynısı note 8 de de oldu ekrana bastırın üst kısmına ekran gelir tamamı ile bozulduysa Ayarlar > Gelişmiş Özellikler > hareketler ve İşaretler > Görüntülerken Ekranı Açık Tut yapın ekranı kapatmaz.

Redmilerin sıkıntısı, arızası bitmez aynısı note 8 de de oldu ekrana bastırın üst kısmına ekran gelir tamamı ile bozulduysa Ayarlar > Gelişmiş Özellikler > hareketler ve İşaretler > Görüntülerken Ekranı Açık Tut yapın ekranı kapatmaz.
hocam biraz kurcaladım fakat öyle bir ayar bulamadım

Sensör bozulmuştur muhtemelen ya da toz falan varsa ondan da sensörün önü kapanmış olabilir telefonun üst ahize kısmını bi temizleyip deneyin

Kameranin ustunde bulunan hoparlor toz filtresini tirnagimla hafif hafif iterek cokerttim suan duzeldi bilginiz olsun

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,163,190
Üyeler
184,747
Son üye
omerkcn
Geri