Yusuf Yıldırım
80+ Silver
arkadaşlar 4 ay önce rdm9 pro aldım kuzenimden 2400'e şimdi sıkılıdım telefondan 300 tl fark ile iphone a geçmek istiyorum sizce mantıklımı
Hayır değil , iphone 7 kullanıcısı olarak söylüyorum.arkadaşlar 4 ay önce rdm9 pro aldım kuzenimden 2400'e şimdi sıkılıdım telefondan 300 TL fark ile iphone a geçmek istiyorum sizce mantıklımı
hocam çok büyük ve 1 yıl sonra piyasası kalmicak zaten yurtdışı kayıtlı iyi çöp bir fiyata satılıyorBence iphone 7 artık eskidi iphone 8 olsa alınabilir ancak iphone 7 eskidi diye pek önermem elinizde ki telefon iyi
nasıl memnunmusunHayır değil , iphone 7 kullanıcısı olarak söylüyorum.
genel olarak memnunum aslında 2 sene oldu alalı yavaşladı biraz ama en büyük sıkıntısı pil max 3 4 saat götürüyor benihocam çok büyük ve 1 yıl sonra piyasası kalmicak zaten yurtdışı kayıtlı iyi çöp bir fiyata satılıyor
Mesaj otomatik birleştirildi:
nasıl memnunmusun
7 plus mantıklımıİphone 6s e güncelleme gelmiyecek artık.6 ay sonra sıra İphone 7 de.Alma Note 9 Pro miss gibi telefon.
Keyfinize kalmış fakat bence geçmeyin.En az İphone 8 almaya çalıışn.Poco x3 Telefonu çıktı yeni.Göz atın 120 Hz ekranı var.7 plus mantıklımı
elinizdeki telefon daha iyiarkadaşlar 4 ay önce rdm9 pro aldım kuzenimden 2400'e şimdi sıkılıdım telefondan 300 TL fark ile iphone a geçmek istiyorum sizce mantıklımı