Neler Yeni

Redmi Note 9 Pro TWRP yazızı açılıp kapanıyor durmadan

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
ElxanEsgerli
Merhaba bu videodaki gibi telefonu rootlamak istiyordum gosterdigi programdan islemi yaptim telefon kapandi acilirken TWRP ekrani açılıp kapaniyor oylede kaldi.
Cikadamiyorum yalnizca Fastboot'a gecis yapabiliyorum. Oradan cikinca da bu TWRP geliyor açılıp kapaniyor 3 saniyeden bir ayni şey ne yapmam gerekiyor yardim edin.
bu konudaki yazilimi kullandim konu
Mesaj otomatik birleştirildi:

1705924267567.jpeg

Son düzenleme:

FlyperX

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Benim tavsiyem xiaomi forumuna yazman daha çok bilgili insan var orda yardımcı olurlar, bir ara bende sorunumu orda çözmüştüm.

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
ElxanEsgerli
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
yanlis twrp indirilmis ondanmis

HacıSOFU

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,352
İsim
Hacı
Telefonuna uygun rom dosyası indirip, mi flastool ile rom yazmak tek çözüm.

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
ElxanEsgerli
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Telefonuna uygun rom dosyası indirip, mi flastool ile rom yazmak tek çözüm.
hocam telefonu acmayi basardim fakat ben akillanmam dedim twrp ye boot yapip girmek istedim tekrar system destroyed hatasi verdi hsafashfha suan rom yukluyorum kurucayim aslinda guzel oldu tam temiz kurulum falan

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,283
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
Kral stok boot imajı flashlayıp kurtarırdın muhtemelen. System destroyed dediğinde miflash artık :D Bootloader' i kitlemeyin bu arada yanlışıkla.

OZAN J

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
257
İsim
OZAN TANKUŞ
İlk hata TWRP kurarken BOOT dosyası olarak twrp yi yanlışlıkla kurmaktan dolayı oluyor. Recovery değilde BOOT olarak kurulunca Açılış dosyaları uçuyor. Ama Sistem olduğu gibi duruyor. Tek çaresi Custom kernel kurmak veya şuan kullanılan romu tekrardan TWRP uzerınden ZİP olarak kurmak. Böylece sistemi kurtarmış olutsunuz.

Top Bottom