Redmi Note 9 Pro TWRP yazızı açılıp kapanıyor durmadan

Reaksiyon skoru
4
Merhaba bu videodaki gibi telefonu rootlamak istiyordum gosterdigi programdan islemi yaptim telefon kapandi acilirken TWRP ekrani açılıp kapaniyor oylede kaldi.
Cikadamiyorum yalnizca Fastboot'a gecis yapabiliyorum. Oradan cikinca da bu TWRP geliyor açılıp kapaniyor 3 saniyeden bir ayni şey ne yapmam gerekiyor yardim edin.
bu konudaki yazilimi kullandim konu
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

1705924267567.jpeg

Son düzenleme:
Benim tavsiyem xiaomi forumuna yazman daha çok bilgili insan var orda yardımcı olurlar, bir ara bende sorunumu orda çözmüştüm.

Telefonuna uygun rom dosyası indirip, mi flastool ile rom yazmak tek çözüm.

Telefonuna uygun rom dosyası indirip, mi flastool ile rom yazmak tek çözüm.
hocam telefonu acmayi basardim fakat ben akillanmam dedim twrp ye boot yapip girmek istedim tekrar system destroyed hatasi verdi hsafashfha suan rom yukluyorum kurucayim aslinda guzel oldu tam temiz kurulum falan

Kral stok boot imajı flashlayıp kurtarırdın muhtemelen. System destroyed dediğinde miflash artık :D Bootloader' i kitlemeyin bu arada yanlışıkla.

İlk hata TWRP kurarken BOOT dosyası olarak twrp yi yanlışlıkla kurmaktan dolayı oluyor. Recovery değilde BOOT olarak kurulunca Açılış dosyaları uçuyor. Ama Sistem olduğu gibi duruyor. Tek çaresi Custom kernel kurmak veya şuan kullanılan romu tekrardan TWRP uzerınden ZİP olarak kurmak. Böylece sistemi kurtarmış olutsunuz.

selamlar aynı şekilde benimde telefonuma TWRP kurarken açılıp kapanan bir TWRP var acil olarak yardım ederseniz sevinirim.ve mümkün ise videolu .

Ekler

• 1705924267567.webp
    1705924267567.webp
    26.9 KB · Hit: 13
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,162,784
Üyeler
184,682
Son üye