Telefondan anlayan biri değilsen İMEİ işleminden sonra root u kaldırıp versin. Bazı telefoncular pek uğraşmak istemiyor. Birde IMİE işleminden sonra o cihazda wifi da ufak bir sorun oluyor. Gelen cihazda wifi kısmında hata kodu yazıyor. Çok önemli değil ama durduk yer işgal etmesin o yazı. Donanım testi menüsü var. Telefonda geliştirici olman gerekiyor. O menüyü açıp sensör testi ekran testi filan yapabilirsin.
Telefondan anlayan biri değilsen İMEİ işleminden sonra root u kaldırıp versin. Bazı telefoncular pek uğraşmak istemiyor. Birde IMİE işleminden sonra o cihazda wifi da ufak bir sorun oluyor. Gelen cihazda wifi kısmında hata kodu yazıyor. Çok önemli değil ama durduk yer işgal etmesin o yazı. Donanım testi menüsü var. Telefonda geliştirici olman gerekiyor. O menüyü açıp sensör testi ekran testi filan yapabilirsin.
Alma knk eger paran varsa gıt ıphone al yoksa samsung al sadece xıaomı ye paran yetıyorsa yıne alma bırıktır.
Neden boyle dıyorum acıklayayım: 2 senelık redmı note8 6gb ram 128 kullanıcısıyım,sadece kagıt ustunde ıyı yok sukadar gb yok bukadar ram felan hepsı göz boyama hiçbiri efektif değil yazılımı desen çıldırtıyor kamerası vasat ama kagıt ustunde sukadar mp felan sarjı meh ıste oyun ıcın alıyorum desen ısınıyor ınstagram ıcın alıyorum desen 3310 daha optımıze yanı yazılım les sıldıgım fotografların gerı gelmesı mı dersın bı bıldırımın 5 kere gelmesı mı dersın ne ararsan onun ıcın redmıden xıaomı telefonlardan uzak dur bırıktır paranı guven bana bekleyıp bırıktırmene deger.İyi forumlar...
Alma knk eger paran varsa gıt ıphone al yoksa samsung al sadece xıaomı ye paran yetıyorsa yıne alma bırıktır.
Neden boyle dıyorum acıklayayım: 2 senelık redmı note8 6gb ram 128 kullanıcısıyım,sadece kagıt ustunde ıyı yok sukadar gb yok bukadar ram felan hepsı göz boyama hiçbiri efektif değil yazılımı desen çıldırtıyor kamerası vasat ama kagıt ustunde sukadar mp felan sarjı meh ıste oyun ıcın alıyorum desen ısınıyor ınstagram ıcın alıyorum desen 3310 daha optımıze yanı yazılım les sıldıgım fotografların gerı gelmesı mı dersın bı bıldırımın 5 kere gelmesı mı dersın ne ararsan onun ıcın redmıden xıaomı telefonlardan uzak dur bırıktır paranı guven bana bekleyıp bırıktırmene deger.İyi forumlar...
Şuan Poco X3 NFC kullanıyorum ve bundan önceki cihazım Note 8 Pro idi. Android telefon kullanıyorsanız özellikle F/P bir şeyler arıyorsanız cihazınıza kesinlikle ve kesinlikle Custom ROM & Kernel gibi cihazı garanti dışı bırakacak şeylere ihtiyacınız var. Şahsen Note 8 Pro kullanırken Greeshan isimli geliştiricinin Custom ROM'larını kullanıyordum aksi takdirde stabillik açısından sorunlu bir cihazdı. Özellikle MIUI 11'den sonra şarj sorunları yaşamaya başlamıştım çok hızlı bitiyordu. Greeshan isimli geliştiricinin ROM'larını kullanmaya başladıktan sonra cihaz çok rahatlamıştı. Ee tabi rom root işleri ile çok içli dışlı iseniz en çok ROM hangi cihaza üretiliyorsa çıkartılıyorsa o cihaza geçmek istedim. Note 8 Pro MTK işlemci kullanırken Poco X3 NFC SD işlemci kullanmaktaydı ve SD işlemciler ne kadar brick olursa olsun çok rahat bir şekilde kurtarılabildiği için Poco X3 NFC'ye geçtim. Note 8 Pro'dan memnundum ama dediğim ROM işleri ile çok içli dışlı olduğum için Poco X3 NFC geçtim yoksa farklı bir sebepten değil.
Bu nasıl yanlış bir bilgi yahu? Paran varsa git iphone al yoksa samsung al kafası nasıl bir kafa? Kağıt üstünde iyi diye bir şey yok kullandığın cihaz note 8 (prosu değil) ikisinin arasında uçurum farklar var biri MediaTek Helio G90T kullanırken sizin kullanmış olduğunuz çöp cihaz SD665 kullanıyor verdiğiniz yanlış bilgiden ötürü bir daha böyle gereksiz yanlış bilgiler vermemeniz açısından rapor ediyorum bu bilginizi. Umarım bir daha yanlış bilgilendirme yapmadan önce 2 hatta 3 defa araştırıp düşünüp öyle yorum yaparsınız. Uzun yıllardır xiaomi kullanıyorum kullanmasını bilmeyen herkes sorun yaşıyor ben hiç bir sorunla karşılaşmadım niyeyse Yazık kafanıza ne diyeyim.
Note 8 - 140.000 civarlarında antutu skoru alırken
Note 8 Pro - 250.000 civarlarında antutu skoru alıyor. Her şey ram ya da dahili depolama değil işlemcilere bakacaksınız cihaz alırken.
Her güncellemeyi laps diye alırsanız bu çok normal. Güncelleme sonrası cihazınıza hard reset atıyor musunuz? Kesinlikle atmadığınızın garantisini veririm.