Neler Yeni

Redmi note8 pro hakkında

Turabi

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,170
İsim
Turabi Çelik
Bu nasıl bir cihaz kullanan var mı oyun performansı nasıl 2. El 2.500 diyorlar kılıf kırılmaz cam imei içinde cihaz 128gb

Evil Belief

80+ Platinum
En İyi Cevap
10
MIUI'ın klasik sorunlarını bir kenara bırakırsak gayet iyi. Günümüz için bile yeterli güçte bir işlemcisi var. Fiyatı biraz daha kırabilirseniz güzel olur ama çok temizse o fiyata da alınır.

emirkq

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
65
İsim
Emir KARA
Bu nasıl bir cihaz kullanan var mı oyun performansı nasıl 2. El 2.500 diyorlar kılıf kırılmaz cam imei içinde cihaz 128gb
Bende var hatta şuan note8 pro ile yazıyorum oyun için f/p telefon pubg de 60fps oynatıyor ama ben kullanmadan önce abimdeydi elime aldiktan sonra başlarda bişey yoktu ama sonralarda fln arada sırada Google'dan atma YouTube a girememe gmaili girince yenileyememe gibi sorunlar var ve sürekli oluyor çok kanser ama güzel tel diğer açılardan bakarsak bide bu sorunlar Google a bağlı uygulamalarda oluyor diğerlerinde hiç yaşamadım

BabaVoss7

80+ Silver
İki buçuk yıldır kullandığım telefon. Sistemi biraz gıcık ama. Normal kullanımda sıkıntı çıkartmaz. Oyun oynayan biri değilim ama zamanında hiç problem de yaşamadım. Günülük kullanımda fazlasıyla ideal bir telefon bence hala

TeknoPiyon

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,527
İsim
ArtiAnius
Redmi note 9 u 2.el 2000 tl ye aldim note 9 bak bence ama miui bu aralar sıkıntı reklam gosterip duruyor redmi note 6 pro da note 9 da da 1-2 kere gördüm

Exanimu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
375
İsim
Comol Ogga
2019 Aralık - 2022 Şubata kadar kullandım, bu sürede okey dışında hiç oyun oynamadım, sosyal medya ve standart telefon amaçlı kullandım, yazılım konusunda başarılı olarak xiaomi'nin sayılı ürünlerinden biri olduğunu düşüyorum o cihazdan sonra poco x3 nfc kullandım ve şuan xiaomi 11t kullanıyorum yazılımsal bir çok sorun yaşıyorum ama note 8 pro'da hiç sorun yaşamamıştım, bataryası ilk zamanlarda çok iyiydi sonrasında hem yazılım güncellemeleri hem de telefonun eskimesi sayesinde 7 saat ekran süresinden 4-5 saat ekran süresine kadar azalmıştı.

Biraz eski bir telefon ikinci el alacağını ve oyun oynayacağını göz önüne alınca şarj konusunda sorun yaşayabilirsin, performans konusunda tatmin edecektir, kamera eh işte gün ışığında fotoğraf ve videoları fena değil, karanlık ortamda tam tabiri nedir bilmiyorum ama çamurlaşma oluyor, genel olarak kendi kullanımlarıma göre puanlarsam 7/10 veririm.

drocco

80+ Bronze
Ben gayet memnunum ama oyun oynayarak keşke yormasaydım pilini falan.

Turabi

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,170
İsim
Turabi Çelik
Hocam o kadar temiz değil kamerada çok minik bir çatlak var ama görükmüyor onun dışında gayet temiz cihaz bilmiyorum kararsız kaldım bende fiyat adam daha düşmüyot

Exanimu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
375
İsim
Comol Ogga
+ Bir de cihazın arka kapağındaki redmi yazısı 1. fotoğraftaki gibi ise telefon india versiyonudur yeğenimde india versiyonu vardı o cihazda band20 olmadığı için bazı yerlerde çekim gücü oldukça düşüyordu, ancak 2. fotoğraftaki gibi ise çekim konusunda sorun olmadı, bunu da göz önünde bulundurabilirsin.

1- India versiyonu logo yanlamasına duruyor.
Redmi-Note-8-Pro-featured-02.jpg

2- Global versiyon logo ve ce işaretleri düz duruyor.
gsmarena_000.jpg

mesut3467

80+ Bronze
Toplam 6 GB kapasiteden boşta 3gb üzerinde ram tüketimi var. Fakat akıcılık konusunda gerçekten memnunum. Günümüz teknolojilerine göre gayet iş görür telefon. PUBG, wild rift filan yüksek ayarlarda rahat oynuyorum. Zamanında 1700 gibi fiyattan ikinci el almıştım. Hala taş gibi. Önerim orjinal şarj aletiyle kullan ve şarjdayken oynama. KAmera konusunda tatmin edici buluyorum. Gcam işine filan bulaşanlar var, öylede denenebilir. Fakat çok güvenilir bir yazılım olduğunu düşünmüyorum. Eksilere gelecek olursan çok halka oynayan bir telefon ucuzluğu yüzünden reklam ve ilk kurulumda gelen uygulamalarla uğraşıyorsun. Uygulamalarıda reklamlarla dolu kapatabiliyorsun bazılarını fakat yinede sanki arka planda başka şeyler yapıyor hissiyatı oluşturuyor. Alacağın yurtdışı cihazı ise imei atıldıktan sonra hafıza kartı bölümünü kullanamıyorsun. Bu yüzden yapabiliyorken 128 lik bakman mantıklı. OTG destekliyor, 2.5 inçlik ssd leri usb leri filan okuyor.

Son düzenleme:

Kemalussf

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
28
İsim
Kemal Öztürk
2 yıldır kullanıyorum oyunlarda işimi gördü gayet kaliteli bir işlemcisi var ve pubg de 60 fps oynayabiliyorum.Önerebileviğim telefon ben 2000 tl ye yazmıştım
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bende 8gb versiyonu var

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,464
Üyeler
164,674
Son üye
chhilaaa
Top Bottom