Klavye senin icin önemli değilse samsungAlıntıyı görüntüleRedmi Pad Pro - Xiaomi Türkiye
Redmi Pad Pro : Geniş ve etkileyici 12,1 inç 2,5K eye-care ekran, Hayal gücünüzü serbest bırakın, Xiaomi HyperOS, amiral gemisi düzeyinde akıcı bir deneyim sunar, Snapdragon® 7s Gen 2 Mobil Platform.www.mi.com
SİZCE ALINIR MI?
BEN ALMAYI DÜŞÜNÜYORUM AMA AKLIMDA POCO PAD VE SAMSUNG S9 FE DE VAR
hocam önemli olarak değilde set halinde olduğu için ilgimi çekti. Samsung ilk kararımdı ama yani özellik olarak bu tabletler daha sağlam. örnek karşılaştırma atayım https://www.epey.com/tablet/karsilastir/899350-935930/samsung-galaxy-tab-s9-fe-wi-fi_redmi-pad-pro/ amacım samsungu kötülemek değil asla sadece klavye ve kalemi bu fiyata set halinde gördüğüm için fp ürün olarak geldiKlavye senin icin önemli değilse samsung
hocam önemli olarak değilde set halinde olduğu için ilgimi çekti. Samsung ilk kararımdı ama yani özellik olarak bu tabletler daha sağlam. örnek karşılaştırma atayım https://www.epey.com/tablet/karsilastir/899350-935930/samsung-galaxy-tab-s9-fe-wi-fi_redmi-pad-pro/ amacım samsungu kötülemek değil asla sadece klavye ve kalemi bu fiyata set halinde gördüğüm için fp ürün olarak geldi
samsung da 6gb s9 fe de alacağım model bu fiyat bandındaben s9plus kullanıyorum şarjı 1 gün anca dayanıyor şahsen tercih edicek olsaydım xiaomi alırdım ben zaten çok oyun oynayan bir insan değilim 6gb ram yeterli benim için. ancak oyun oynayacağım diyorsan tercih olarak samsungu yapabilirsin 6gb ram belki sorun çıkarabilir kesin olmamakla birlikte
bende maaşı bekliyorum yatana kadar kampanya biterse daha tablet almamtek kötü yanı taksit seçeneği yok
bakayim dedim ödeme yöntemlerine ihh direk tek çekim ateşliyorbende maaşı bekliyorum yatana kadar kampanya biterse daha tablet almam
aynı tabletler mi sence dostum biri 720 p biri 2.5k destekliyo işlemciye girmiyorum bile. senin demek istediğin olay şu düz a9, s9 fe den bile daha iyi diyosun o zaman s9 fe 6/128 çünkü her şey ram ve depolama8ram 128gb depolama var 4k bandına bile alınabiliyor yani ....