𝙅𝙤𝙣 𝙎𝙣𝙤𝙬
80+ Gold
Bu tarz klavyeler hep bu fiyata. Bence pahalı.Redragon Dyaus 2 K509-RGB LED arkadan aydınlatmalı oyun klavyesi RGB, USB kablosuyla birlikte, hafif, uzun ömürlü, su geçirmez, ergonomik, sessiz, bilgisayar kablolu oyuncu klavyesi, siyah
Mekanik değil dimi hocamRedragon Dyaus 2 K509-RGB LED arkadan aydınlatmalı oyun klavyesi RGB, USB kablosuyla birlikte, hafif, uzun ömürlü, su geçirmez, ergonomik, sessiz, bilgisayar kablolu oyuncu klavyesi, siyah
hocam nasıl hep bu fiyata? biz hergün sabit bir zamandamıyızki sabit fiyat kalsın? dolar kuru euro vs oynak durumdayken nasıl bu fiyat oluyor hocam açıklarmısın?
1 - 2 Haftada herşeyin fiyatı değişiyor dostum indirime girdi diye var olan indirimli ürünü paylaşmıyacağım anlamına gelmiyor .ASUS TUF GAMING RA04 K1 Mekanik Hisli Türkçe RGB Gaming Klavye| ITOPYA.COM
ASUS TUF GAMING RA04 K1 Mekanik Hisli Türkçe RGB Gaming Klavye en iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile RA04 TUF GAMING K1 ITOPYA.COM'da seni bekliyor.www.itopya.com
1 2 hafta öncesi bu 599 TL flndı. Yani böyle hisli klavyeler hep indirime giriyor.
Dostum belli bir gerçek vardır sen onu inkar ediyorsun. Eğer ki aldıysan hayırlı olsun körü körüne savunmana gerek yok. Bu ürünlerin illa dolar 25 TL de olsa aynı özellikle bir klavyeyi bu fiyata bulursun.1 - 2 Haftada herşeyin fiyatı değişiyor dostum indirime girdi diye var olan indirimli ürünü paylaşmıyacağım anlamına gelmiyor .
Neyi savunuyorumuşum ben? Anlık indirim varmı diye gezdim amazonda fiyat araştırması yaptım var olduğunu gördüm paylaştım hepsi bukadarDostum belli bir gerçek vardır sen onu inkar ediyorsun. Eğer ki aldıysan hayırlı olsun körü körüne savunmana gerek yok. Bu ürünlerin illa dolar 25 TL de olsa aynı özellikle bir klavyeyi bu fiyata bulursun.
Yani 2 3 gün 1 hafta önce falan değil dostum. Bugün 400 TL ye satıldı bu ürün. Sen şuan 570 TL ye indirimli diyorsan indirim anlayışımız çok farklı.Aynen öyle var olan indirimin dahada düşeceğini bizler kestiremeyiz
Hocam neyse ben tartışmayağım sizinle yazacak tartışacak çok şey varda neyse.Yani 2 3 gün 1 hafta önce falan değil dostum. Bugün 400 TL ye satıldı bu ürün. Sen şuan 570 TL ye indirimli diyorsan indirim anlayışımız çok farklı.