Neler Yeni

🔥İndirim Redragon Dyaus 2 K509-RGB Klavye 570'TL

Entilus

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
805
İsim
Entilus

Entilus

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
805
İsim
Entilus
hocam nasıl hep bu fiyata? biz hergün sabit bir zamandamıyızki sabit fiyat kalsın? dolar kuru euro vs oynak durumdayken nasıl bu fiyat oluyor hocam açıklarmısın?

1 2 hafta öncesi bu 599 TL flndı. Yani böyle hisli klavyeler hep indirime giriyor.

The Magma Boss

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,464
İsim
Emir
Onun yerine bunu alın. Vergiyle 626 tl ye geliyor ve bin kat daha kaliteli.

• Konu Sahibi Konu Sahibi

1 2 hafta öncesi bu 599 TL flndı. Yani böyle hisli klavyeler hep indirime giriyor.
1 - 2 Haftada herşeyin fiyatı değişiyor dostum indirime girdi diye var olan indirimli ürünü paylaşmıyacağım anlamına gelmiyor .

Entilus

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
805
İsim
Entilus
1 - 2 Haftada herşeyin fiyatı değişiyor dostum indirime girdi diye var olan indirimli ürünü paylaşmıyacağım anlamına gelmiyor .
Dostum belli bir gerçek vardır sen onu inkar ediyorsun. Eğer ki aldıysan hayırlı olsun körü körüne savunmana gerek yok. Bu ürünlerin illa dolar 25 TL de olsa aynı özellikle bir klavyeyi bu fiyata bulursun.

Dostum belli bir gerçek vardır sen onu inkar ediyorsun. Eğer ki aldıysan hayırlı olsun körü körüne savunmana gerek yok. Bu ürünlerin illa dolar 25 TL de olsa aynı özellikle bir klavyeyi bu fiyata bulursun.
Neyi savunuyorumuşum ben? Anlık indirim varmı diye gezdim amazonda fiyat araştırması yaptım var olduğunu gördüm paylaştım hepsi bukadar

Top Bottom