JANEH
80+ Bronze
- Konu Sahibi Konu Sahibi
logitech bloody vs sürekli kullanıyordum eve sadece membran klavye alınıyordu vs vs sürekli kola döküldüğü için babam artık kendisine en rampage alıp geçti bende o zamanlar tabi o ne alırsa onu kullanıyordum neyse kendi paramı vs kazanmaya başlayınca laptop monitör vs aldım klavye arıyorken kırmızı switch bi klavye aldım gameboster pek anlamam klavyeden direk iade ettim sonra araştırıp bunu buldum membran klavye ne kadar kaliteli olabilir dedim en fazla iade ederim vs bak sana yemin ediyorum bu kadar kaliteli olabileceğini yemin ediyorum zerre inanmazdım daha da iyisi olabilir ama ciddi anlamda güzel klavye nasıl becermişler bilmiyorum ama baya tok ve güzel bi klavye iade etmek için satın almıştım zaten kullanacağım aklımın ucundan geçmezdi evdekiler falan baya şikayet ediyor mekanik olunca onunda iyisi pahalı vermek isteyemenler için cidden iyi klavye ses sorunu vs de yokHocam baştan söylesenize kendinizin kullandığını en azından hiç tartışmaya bile girmezdim. Bu güne kadar kim kendi kullandığı ürünü kötülemişte siz kötüliyesiniz