Neler Yeni

🔥İndirim 🔥 BU FİYATA DAHA İYİ KLAVYE YOK Redragon Dyaus K509 549,00 TL🔥

JANEH

80+ Bronze
Hocam baştan söylesenize kendinizin kullandığını en azından hiç tartışmaya bile girmezdim. Bu güne kadar kim kendi kullandığı ürünü kötülemişte siz kötüliyesiniz 😀
logitech bloody vs sürekli kullanıyordum eve sadece membran klavye alınıyordu vs vs sürekli kola döküldüğü için babam artık kendisine en rampage alıp geçti bende o zamanlar tabi o ne alırsa onu kullanıyordum neyse kendi paramı vs kazanmaya başlayınca laptop monitör vs aldım klavye arıyorken kırmızı switch bi klavye aldım gameboster pek anlamam klavyeden direk iade ettim sonra araştırıp bunu buldum membran klavye ne kadar kaliteli olabilir dedim en fazla iade ederim vs bak sana yemin ediyorum bu kadar kaliteli olabileceğini yemin ediyorum zerre inanmazdım daha da iyisi olabilir ama ciddi anlamda güzel klavye nasıl becermişler bilmiyorum ama baya tok ve güzel bi klavye iade etmek için satın almıştım zaten kullanacağım aklımın ucundan geçmezdi evdekiler falan baya şikayet ediyor mekanik olunca onunda iyisi pahalı vermek isteyemenler için cidden iyi klavye ses sorunu vs de yok

COMMANDERR

80+ Bronze
Sen kullandınmı? Ne diye millete övüyorsun o zaman. Ve evet deneyimlediğim olmuştu plastik kalitesi az biraz kurcalayınca cs vola tarzı strese sokacak oyunlarda sert basmalarda uzun kullanım sonucu kırılacağı bariz bir şekilde belli ne olduğu belirsiz klavyeler ile milleti meşgul ediyorsun sonrada bana boş yapıyor diyorsun. Komiksin 😀
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hangi günler gidiyorsun peki reis
CUMA KADIKÖY PAZAR TUZLA . 2 SAATE GİTCEM MESELA :)

omerkok_49

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,166
İsim
Ömer
logitech bloody vs sürekli kullanıyordum eve sadece membran klavye alınıyordu vs vs sürekli kola döküldüğü için babam artık kendisine en rampage alıp geçti bende o zamanlar tabi o ne alırsa onu kullanıyordum neyse kendi paramı vs kazanmaya başlayınca laptop monitör vs aldım klavye arıyorken kırmızı switch bi klavye aldım gameboster pek anlamam klavyeden direk iade ettim sonra araştırıp bunu buldum membran klavye ne kadar kaliteli olabilir dedim en fazla iade ederim vs bak sana yemin ediyorum bu kadar kaliteli olabileceğini yemin ediyorum zerre inanmazdım daha da iyisi olabilir ama ciddi anlamda güzel klavye nasıl becermişler bilmiyorum ama baya tok ve güzel bi klavye iade etmek için satın almıştım zaten kullanacağım aklımın ucundan geçmezdi evdekiler falan baya şikayet ediyor mekanik olunca onunda iyisi pahalı vermek isteyemenler için cidden iyi klavye ses sorunu vs de yok
Heh şöyle hocam. Bakın ne güzel bir dilde anlatmışsınız. Ama hocam 100 150tl fazla verip baya kaliteli yd amazonda %60 klavyeler var onları almak bana daha mantıklı geliyor.

intrusion

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
259
İsim
atif kekç

Pala

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
622
İsim
Pala
Ben bit pazarcıyım son 1 aydır.İstanbul için yazıyorum .ne klavyeler ne kulaklık mouselar buldum valla hepsi 300 e geldi.
Keşke bit pazarına önceden gitseymişim dedim
Glorius model I, Pusat K3pro, Steel series Artics 3 . Rampage km 25 kulaklığı.
Hocam hangi bit pazarına gidiyorsun

FR13NDSLX

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,394
İsim
Diyarhan
BU insansı varlığı engellersem benim açtığım konulara yazı yazamaz demi ?
Mesaj otomatik birleştirildi:

@Emmree
Nasıl bir kuyruk acın varsa git desteğe başvur orada anlat derdini. İnsansı varlıkmış pehhh.

tquery

80+
mebrana bu kadar para verilmez, arkadaş mebran klavye alınmaz diyenlere sataşıyor çok boş bir çar :D

Jyadaus

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
137
İsim
Alperen ŞAHİN
800e mekanik klavyeler varken membrana 550 tl vermek mantıklı değil. gereksiz pahalı.

JANEH

80+ Bronze
mebrana bu kadar para verilmez, arkadaş mebran klavye alınmaz diyenlere sataşıyor çok boş bir çar :D
800e mekanik klavyeler varken membrana 550 TL vermek mantıklı değil. gereksiz pahalı.
tamam dostum sen 800tl ver al mekanik. Diğer arkadaş oyun oynamaktan artık çar yazıyor millete aloo burdamısın dünyadan göz altı mosmor olmuş uzaylı berkeye

Jyadaus

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
137
İsim
Alperen ŞAHİN
tamam dostum sen 800tl ver al mekanik. Diğer arkadaş oyun oynamaktan artık çar yazıyor millete aloo burdamısın dünyadan göz altı mosmor olmuş uzaylı berkeye

gereksiz agresif konuşuyorsun. millete "insansı varlık", "göz altı mosmor olmuş uzaylı" diye hakaret etmen ayrı rezillik, basit bir eleştriyi dahi kaldıramaman ayrı bi rezillik.

JANEH

80+ Bronze
gereksiz agresif konuşuyorsun. millete "insansı varlık", "göz altı mosmor olmuş uzaylı" diye hakaret etmen ayrı rezillik, basit bir eleştriyi dahi kaldıramaman ayrı bi rezillik.
psikoloji uzmanı

Top Bottom