Ckribrahim
Taç
- En İyi Cevap
- 1
Hocam nerdeki bit pazarından bahsediyorsunuz semt olarak?Ben bit pazarcıyım son 1 aydır.İstanbul için yazıyorum .ne klavyeler ne kulaklık mouselar buldum valla hepsi 300 e geldi.
Keşke bit pazarına önceden gitseymişim dedim
Glorius model I, Pusat K3pro, Steel series Artics 3 . Rampage km 25 kulaklığı.
Aga nerdekine gidiyorsunBen bit pazarcıyım son 1 aydır.İstanbul için yazıyorum .ne klavyeler ne kulaklık mouselar buldum valla hepsi 300 e geldi.
Hangi model bu knk
Gamepower saber/gamebooster fire storm ikisi de genel olarak aynıAga nerdekine gidiyorsun
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hangi model bu knk
adres ver ustaBen bit pazarcıyım son 1 aydır.İstanbul için yazıyorum .ne klavyeler ne kulaklık mouselar buldum valla hepsi 300 e geldi.
Gamepower Saber bu. Ama pudding keycapsli versiyonu.Aga nerdekine gidiyorsun
Hangi model bu knk
hem kadıköy hem tuzlaya gidiyorum gece 3 gibiAga nerdekine gidiyorsun
Hangi model bu knk
kadıköy ve tuzlaHocam nerdeki bit pazarından bahsediyorsunuz semt olarak?
kadıköy ve tuzla bit pazarıadres ver usta
Gece 3 tuzlada bizim malzemeleri pazara sunmasinlar ustamhem kadıköy hem tuzlaya gidiyorum gece 3 gibi
kadıköy ve tuzla
kadıköy ve tuzla bit pazarı
o saatte gitmezsen bişey bulamazsın gidersen ne demek istediğimi anlarsın çok kalabaLIK OLUYOR O SAATTEGece 3 tuzlada bizim malzemeleri pazara sunmasinlar ustam
Sen kullandınmı? Ne diye millete övüyorsun o zaman. Ve evet deneyimlediğim olmuştu plastik kalitesi az biraz kurcalayınca cs vola tarzı strese sokacak oyunlarda sert basmalarda uzun kullanım sonucu kırılacağı bariz bir şekilde belli ne olduğu belirsiz klavyeler ile milleti meşgul ediyorsun sonrada bana boş yapıyor diyorsun. Komiksinkullandın mı ? HAYIR o zaman neyin boşu bu ?
Hangi günler gidiyorsun peki reishem kadıköy hem tuzlaya gidiyorum gece 3 gibi
kadıköy ve tuzla
kadıköy ve tuzla bit pazarı
şuan kullanıyorum dediklerinin hepsinin yalan yanlış bir bilgi olması haricinde hiçbir sorun yokSen kullandınmı? Ne diye millete övüyorsun o zaman. Ve evet deneyimlediğim olmuştu plastik kalitesi az biraz kurcalayınca cs vola tarzı strese sokacak oyunlarda sert basmalarda uzun kullanım sonucu kırılacağı bariz bir şekilde belli ne olduğu belirsiz klavyeler ile milleti meşgul ediyorsun sonrada bana boş yapıyor diyorsun. Komiksin
Hangi günler gidiyorsun peki reis
Hocam baştan söylesenize kendinizin kullandığını en azından hiç tartışmaya bile girmezdim. Bu güne kadar kim kendi kullandığı ürünü kötülemişte siz kötüliyesinizşuan kullanıyorum dediklerinin hepsinin yalan yanlış bir bilgi olması haricinde hiçbir sorun yok
Ürün: