Öneri Redragon h878 skuld pro incelemesi

Mlfz

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
130
Oncelikle merhabalar biraz detayli detayli anlatmak yerine kısa belirgin sekilde anlatacagim ilk oncelikle ben n11 den 1360tl ye aldım alirken tereddut ettim havit fuxi h3 serisiyle neredeyse ayni tasarimi ve ozellikleri vardi ama yine de aldım havit h2002p den bu redragon h878 skuld pro kablosuz kulakliga gectim ve net sekilde guzel ve kotu yanlarini soyleyeyim

İyi yanları
Cok hafif hissetmiyorsunuz neredeyse
Bass ve tiz çok iyi
Fps oyunlarinda ayak seslerini falan anlayabiliyorsunuz ses kasiliyor
Yuksek seste cizirti olmuyor
Mikrofon kalitesi cok iyi

Kotu yanları
Kulak ped kısmı sabit ice dogru hareket etmiyor
Ses seviyesi bana biraz dusuk geldi en yuksek seviyede olsa bile (steel series sonar ile yukseltilebilir)
Esneklik kısmında fazla guven vermiyor
Baglantı mesafesi biraz kısa 2+1 evde yasiyorum mutfak ile odam arasinda 2.5 metre falan vardir kesintiye ugruyor mutfak da

Verebilecegim eksi ve arti yonleri bu kadar bana sorucak olursaniz h2002p den buna iyiki gecmisim kablosuz oldugu icin odamda sınırlanmıyorum cok hafif hic hissetmiyorsunuz hem muzik hem oyun sekli ile kullandigim icin ses kalitesi onemliydi h2002p ye gore daha memnun birakti diyeceklerim bu kadar ozet gececek olursam

Max 1500tl butceniz varsa hem konforlu rahat hafif ve kaliteli ses istiyorsaniz kablosuzda tam bir fiyat performans urunu h2002p den daha iyi gorusmek uzere

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,636
Üyeler
183,450
Son üye
Samet.35
Geri