Redragon K509 almayı düşünüyorum kullanan varsa hakkında bilgilendirebilir mi? aşağıya link bıraktım.
Redragon K509 almayı düşünüyorum kullanan varsa hakkında bilgilendirebilir mi? aşağıya link bıraktım.
360 a başka klavye öneriniz var mıdır peki?2 haftadır falan kullanıyorum. Basım hissiyatı çok tok ve hoş. Renk seçenekleri de beni gayet memnun etti gayet iyi. Nefes modu, tek renk, rgb geçişi vs. var. Işık şiddeti de ayarlanabiliyor. Ben gayet memnunum. Yalnız ben 250 liraya almıştım 250'ye kesinlikle ama 360'a başka bir klavye bulunur mu bilmiyorum. Başka klavyelere de göz atabilirsiniz ama dediğim gibi ben gayet memnunum.
Klavyelerle aram pek iyi değil yani bir önerim yok. Eğer bilgili bir arkadaş başka bir klavye önermezse alınabilir olduğunu düşünüyorum Redragon'un.360 a başka klavye öneriniz var mıdır peki?
Bilgilerini paylaştığın için teşekkürler son olarak klavyeyi nerden aldın acabaKlavyelerle aram pek iyi değil yani bir önerim yok. Eğer bilgili bir arkadaş başka bir klavye önermezse alınabilir olduğunu düşünüyorum Redragon'un.
Bilgilerini paylaştığın için teşekkürler son olarak klavyeyi nerden aldın acaba