Eksisi yok?
Tamam eyvallah güzel klavye bence alsın ama bazı eksilerini de söylemeden geçmeyin. Kanka ışıklandırma senin için önemli ise bu klavye rainbow olduğu için seni tatmin etmeyebilir. Dikkat edersen ufaktan yay sesi geliyor ama bu fiyata alacağın herhangi bi klavyede de olacak bi durum bence. Ses tekeri falan yok senin için önemli ise dikkat et bunda yok.
Eksisi yok?
Tamam eyvallah güzel klavye bence alsın ama bazı eksilerini de söylemeden geçmeyin. Kanka ışıklandırma senin için önemli ise bu klavye rainbow olduğu için seni tatmin etmeyebilir. Dikkat edersen ufaktan yay sesi geliyor ama bu fiyata alacağın herhangi bi klavyede de olacak bi durum bence. Ses tekeri falan yok senin için önemli ise dikkat et bunda yok.
Eksisi yok?
Eksi farklı bir şey özellik ıkalitesi farklı bir şey.
Dediğin gibi her amiral klavyeyle bunu kıyaslarsak:
Ekranı yok. %60 değil veya numpadi yok. Kablosuz değil. Diyebilirsin.
ama bana sunulan özellikler yani vaad ettikleri taş gibi.
Klavyenin üstüne niğde gazozu döküldü. 2 tuşun diplerine yakından bakarsan aşınmış bu kadar. Bilmem kaç defa da su döktüm ve hala çalışmayı geçtim neredeyse hasar yok. Klavye 2-3 (hatırlamıyorum) kere yere düştü 1 kere üzerine oturuldu, bükülme yok. Hissiyat mükemmel. Dediğin yay sesini şimdi deniyorum yok. Mavi switch de olabilir çünkü şikayetleri okumuştum.