zamanında kullandım gayet memnundumBu klavyeyi almayı düşünüyorum nasıldır ve gencergaming güvenilir midir?
gameboosterı mı kullanıyorsunuz5 aydır o klavyeyi kullanıyorum. TAŞ GİBİ anasını avradını. Övmek için kelime ARAMIYORUM. Eksisi yok.
Red switch al ama... Red switchi bile normal redlere göre biraz sesli.
Yoo. Ne alaka?gameboosterı mı kullanıyorsunuz
Eksisi yok?5 aydır o klavyeyi kullanıyorum. TAŞ GİBİ anasını avradını. Övmek için kelime ARAMIYORUM. Eksisi yok.
Red switch al ama... Red switchi bile normal redlere göre biraz sesli.
çift tıklama sorunu falan var mı redragon k552 kumarada?Eksisi yok?
Tamam eyvallah güzel klavye bence alsın ama bazı eksilerini de söylemeden geçmeyin. Kanka ışıklandırma senin için önemli ise bu klavye rainbow olduğu için seni tatmin etmeyebilir. Dikkat edersen ufaktan yay sesi geliyor ama bu fiyata alacağın herhangi bi klavyede de olacak bi durum bence. Ses tekeri falan yok senin için önemli ise dikkat et bunda yok.
Eksi farklı bir şey özellik ıkalitesi farklı bir şey.Eksisi yok?
Tamam eyvallah güzel klavye bence alsın ama bazı eksilerini de söylemeden geçmeyin. Kanka ışıklandırma senin için önemli ise bu klavye rainbow olduğu için seni tatmin etmeyebilir. Dikkat edersen ufaktan yay sesi geliyor ama bu fiyata alacağın herhangi bi klavyede de olacak bi durum bence. Ses tekeri falan yok senin için önemli ise dikkat et bunda yok.
Yok. SORUNSUZ.çift tıklama sorunu falan var mı redragon k552 kumarada?
yok kanka yaşamadım alınır gibiçift tıklama sorunu falan var mı redragon k552 kumarada?