Neler Yeni

Redragon K565R-1 Rudra vs E-Yooso Z11 Vs E-Yooso Z11T

UlughBeg

80+
Bütçe
1000
İyi forumlar,

Bu üç klavye arasında kaldım. Sizce Hangisini almalıyım? Z11T ile Z11'in farkları nedir? Ben rengi daha iyi olduğu için bunlarn arasında kalırsam Z11 almak istiyorum. Redragon K565R-1 Rudra'yı ise tam boyut ve Türkçe olduğu için listeye ekledim. Sizce hangisini almalıyım?

E-Yooso Z11

E-Yooso Z11T

Redragon K565R-1 Rudra

Arif0

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
514
Türkiye?! Dostum gemide yaşıyorum tr ne ya?
İsim
Arif
İlgilendiği Kategoriler
Oyun sonra oyun sonra oyun sonra…. üni snavı?
Ben redragon K552 kullanıyom, mutluyum. Öbürlerini denemedim.

Ghoul

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
523
İsim
Kemalhan Altay
Z11T bu fiyat bandında en iyisi sanırım Rk61 almasam onu alırdım

M-Q^GÖKTÜRK

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,060
İsim
göksel yurtcan
z11/11t çok daha kaliteli hocam aralarında sanırım sadece z11tdeki transparan alt tabla farkı var
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yay sesleri nasıl hocam
outemu switch illaki vardır reddragonda yooso daha mantıklı

Ghoul

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
523
İsim
Kemalhan Altay
z11/11t çok daha kaliteli hocam aralarında sanırım sadece z11tdeki transparan alt tabla farkı var
Mesaj otomatik birleştirildi:

outemu switch illaki vardır reddragonda yooso daha mantıklı
z11t huano switch sanirsam ve rk61 rk switch sizce rk switch kalitesi neye denktir hocam ?

M-Q^GÖKTÜRK

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,060
İsim
göksel yurtcan

Ghoul

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
523
İsim
Kemalhan Altay
huano mx cherry kalitesine yakın RK gaterona yakın
gateron ile cherry mx arasinda con fark varmidir peki kalite statusunu bilmedigim icin soruyorum rk61 hem renkleri hem tasarımı ilgimi çekti ama z11t huano olmasi ve fiyati yonunden cok oneriliyor akil çeliyor

M-Q^GÖKTÜRK

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,060
İsim
göksel yurtcan
gateron ile cherry mx arasinda con fark varmidir peki kalite statusunu bilmedigim icin soruyorum rk61 hem renkleri hem tasarımı ilgimi çekti ama z11t huano olmasi ve fiyati yonunden cok oneriliyor akil çeliyor
rk 61 zaten faklı bir klasmanda hocam arada ciddi kalite farkı var eğer bütçe varsa rk61 çok daha mantıklı ama yoksa yooso F/P açısında iyi bir klavye diyebilirim onun yanında MX switchler kalitelidir fakat Gateron çok daha kaliteli

Ghoul

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
523
İsim
Kemalhan Altay
rk 61 zaten faklı bir klasmanda hocam arada ciddi kalite farkı var eğer bütçe varsa rk61 çok daha mantıklı ama yoksa yooso F/P açısında iyi bir klavye diyebilirim onun yanında MX switchler kalitelidir fakat Gateron çok daha kaliteli
tamam hocam ben rk61 alacaktim zaten butce cikiyor. bide sormak istedigim bi soru var suan kullandigim switch blue switch ama bazilari bozuldu basinca ne his var ne tepkime mebran gibi. red alirsam odami boyle olacak dümdüz mebran gibi hissiz ? brown alirsam onda his olurmu bastigimi hissetmek istiyorum lol oynuyorum tusa bastimmi basmadimmi bluenun hissiyati cok guzel

13omer13

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
74
İsim
Ömer Güleryüz

M-Q^GÖKTÜRK

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,060
İsim
göksel yurtcan
tamam hocam ben rk61 alacaktim zaten butce cikiyor. bide sormak istedigim bi soru var suan kullandigim switch blue switch ama bazilari bozuldu basinca ne his var ne tepkime mebran gibi. red alirsam odami boyle olacak dümdüz mebran gibi hissiz ? brown alirsam onda his olurmu bastigimi hissetmek istiyorum lol oynuyorum tusa bastimmi basmadimmi bluenun hissiyati cok guzel
nasıl yani anlamadım hocam kaliteli switchler bozulmaz normal şartlarda sizdeki klavye kalitesizdir bozulursa değişirsiniz switchyi zaten lehimsiz oluyorlar

Ghoul

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
523
İsim
Kemalhan Altay
nasıl yani anlamadım hocam kaliteli switchler bozulmaz normal şartlarda sizdeki klavye kalitesizdir bozulursa değişirsiniz switchyi zaten lehimsiz oluyorlar
benim klavyem eski hocam eski klavyem mavi switchi bozuldu hissiz hic red kullanmadim red de o sekil hissiz mi mebran gibi ? oma gore brown veya blue switch alacagim hissiyat olsun istiyorum blue gibi ama Brown kullanmadim onuda oneriyorlar

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,052,149
Üyeler
167,066
Son üye
mbk8
Top Bottom