460 TL'ye daha iyisi alınır mıGüzel klavye, kullananlar oldukça memnundu fakat o paraya değer mi bilemiyorum.
Akakçe de 549TL gözüküyor en ucuz. 460'a ise iyi fiyat.460 TL'ye daha iyisi alınır mı
Mesaj otomatik birleştirildi:
yurtdışı ama o reis :/Akakçe de 549TL gözüküyor en ucuz. 460'a ise iyi fiyat.
Hoşunuza giderse üstteki modeli de tercih edebilirsiniz.Redragon K552 Gökkuşağı KUMARA Mekanik Tenkeyless Klavye Windows PC için Anahtarlı Ağ, Kırmızı Anahtarlar, Güçlendirilmiş, Arkadan Aydınlatmalı Gökkuşağı Çok Renkli, İspanyol Düzeni — Siyah : Amazon.com.tr: Bilgisayar
Redragon K552 Gökkuşağı KUMARA Mekanik Tenkeyless Klavye Windows PC için Anahtarlı Ağ, Kırmızı Anahtarlar, Güçlendirilmiş, Arkadan Aydınlatmalı Gökkuşağı Çok Renkli, İspanyol Düzeni — Siyah : Amazon.com.tr: Bilgisayarwww.amazon.com.tr
Sepette 575TL 460 için K568 mantıklıAkakçe de 549TL gözüküyor en ucuz. 460'a ise iyi fiyat.
Hoşunuza giderse üstteki modeli de tercih edebilirsiniz.Redragon K552 Gökkuşağı KUMARA Mekanik Tenkeyless Klavye Windows PC için Anahtarlı Ağ, Kırmızı Anahtarlar, Güçlendirilmiş, Arkadan Aydınlatmalı Gökkuşağı Çok Renkli, İspanyol Düzeni — Siyah : Amazon.com.tr: Bilgisayar
Redragon K552 Gökkuşağı KUMARA Mekanik Tenkeyless Klavye Windows PC için Anahtarlı Ağ, Kırmızı Anahtarlar, Güçlendirilmiş, Arkadan Aydınlatmalı Gökkuşağı Çok Renkli, İspanyol Düzeni — Siyah : Amazon.com.tr: Bilgisayarwww.amazon.com.tr
Onu fark etmedimSepette 575TL 460 için K568 mantıklı
Bu arada kullanıyorum ve memnunum klavyeden. Yay sesi rahatsız edici ama onun dışında güzel
Yay sesi çoğu ucuz mekanik klavye de var zaten. Kaçınılmaz bir sorun o.Sepette 575TL 460 için K568 mantıklı
Bu arada kullanıyorum ve memnunum klavyeden. Yay sesi rahatsız edici ama onun dışında güzel
Garip olan 460ın ucuz olmasıOnu fark etmedim
Piyasa alt üst olmuş resmen. 200 300 liraydı bu modeller.
Yay sesi çoğu ucuz mekanik klavye de var zaten. Kaçınılmaz bir sorun o.
Bazı modellerde olmasa bile bir zamandan sonra meydana geliyor.
İnventusla konuştum. Portekizce olanı çalışıyor. Türkçe yokRed switch olanında yazılımı çalışmıyor bilginize.
Denediniz mi çalışıyorsa onu da türkçeleştireyim hocamGarip olan 460ın ucuz olması
İnventusla konuştum. Portekizce olanı çalışıyor. Türkçe yok
Üzmez460 TL'ye daha iyisi alınır mı
Çalışıyor hocam. Harika olur yaparsanızDenediniz mi çalışıyorsa onu da türkçeleştireyim hocam