Neler Yeni

🔥İndirim Redragon K568r Dark Avanger Blue Sw 365 Tl

Klavyeyi ilk defa görüyorum, bayağı hype duruyor yorumlara göre g710+ kullanıyorum yıllardır, yeni birt sistem için 2. klavye düşünüyorum kesin al denilebilecek bir model mi ve fiyatta mı?

toma_06

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
924
İsim
Efe
Red ve blue switch olarak paylaşılmış.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Piranha marka falan mı kullandın daha önce :D
KB432L kullanıyorum, asla tuşlara zor bastığım yok. Ses konusunda haklısın ama sürekli yazışmadığın sürece asla rahatsız etmiyor.
red switche göre %25 daha fazla güç uygulamak lazım ama bu doğru düzgün hissedilmez bile :D arkadaş biraz abartmış gibi.

diekatze

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
579
İsim
Kerem Uyar
red switche göre %25 daha fazla güç uygulamak lazım ama bu doğru düzgün hissedilmez bile :D arkadaş biraz abartmış gibi.
Valla hocam gram hissetmiyorum. Zaten herkes takır takır yazıyor, tuşlara tek parmakla basmış olsak anca anlaşılır herhalde.

Wedi

80+ Bronze
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,938
İsim
Barış
İlgilendiği Kategoriler
Beyaz Show
Galax Stealth 03 mü iyidir yoksa K568r mi?

Oguzhansah

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,589
İsim
Oğuzhan Şahin

Aedcre

80+
Klavyeyi ilk defa görüyorum, bayağı hype duruyor yorumlara göre g710+ kullanıyorum yıllardır, yeni birt sistem için 2. klavye düşünüyorum kesin al denilebilecek bir model mi ve fiyatta mı?
Fiyatına bir şey demiyorum. Fakat 'outemu' switch klavyelerden uzak durmanızda fayda var.

Ckribrahim

Taç
En İyi Cevap
1
Videodaki blue switch galiba doğru mudur? Redin sesi böyle değildir herhalde
Evet

Fiyatına bir şey demiyorum. Fakat 'outemu' switch klavyelerden uzak durmanızda fayda var.
2 seneden fazladır kullanıyorum hiç bir sıkıntısı yok sıfır gibi hala yazılarında silinme dahi olmadı. Suyun altında yıkamama rağmen.

Aedcre

80+
Evet

2 seneden fazladır kullanıyorum hiç bir sıkıntısı yok sıfır gibi hala yazılarında silinme dahi olmadı. Suyun altında yıkamama rağmen.
Sende sıkıntı yok ama genel olarak 'outemu' switch en çabuk bozulan switchler basmama, çift basma gibi oldukça fazla şikayet oranına sahip. Bende de aynı şekil outemu switchli Monster Pusat K3 var 3 ayda numpad 7 tuşu cortladı.

Ckribrahim

Taç
En İyi Cevap
1
Sende sıkıntı yok ama genel olarak 'outemu' switch en çabuk bozulan switchler basmama, çift basma gibi oldukça fazla şikayet oranına sahip. Bende de aynı şekil outemu switchli Monster Pusat K3 var 3 ayda numpad 7 tuşu cortladı.
Şanş işi olabilir. O zaman ben çok şanslıyım. Klavyelerimden hiç birisi arıza yapmadı. 3 yada 4 klavye sürekli kullanıyorum.

Dahası  
Reaksiyon skoru
204
İsim
s.s
İbrahim Bey gamepower warlock red swich %60 olan modelini kullanıyorum. Aşırı memnunum bununla aralarında ne gibi farklar var? Geçilir mi? @Ckribrahim

Top Bottom