fiyatı iyi mi alınır mı?
4070 super bu fiyata satılması gerekiyor yurt dışından alma şansınız varsa onu alın yoksa ve acil ekran kartı almanız gerekiyorsa alınabilir asus çok soğuk çalışıyor
Fiyatı çok iyi
4070 super ile arasında %15 performans farkı var. En ucuz 4070 super fiyatına göre gayet avantajlı duruyor hem de asus dual eğer fiyatlar daha fazla düşmezse net alınır.
23.000 TL ve altına 4070 super
20.000 TL ve altına 4070 şuan adil değeri gibi duruyor (kampanyalı hazır sistemler hariçtir)
iyi alınır.
7 taksit nerde?
Alıntıyı görüntüle
Fena fiyat değilmiş ama bidmişşş
asus dual modelleri en çok tutulan modeller arasında ilk 3 sıraya girer.4070 dual en basit tasarım nasıl en tutulan oluyor fiyattan.dolayi herhalde!
Arayıp görüştüm. Kapalı kutu sıfır dedi. Teşhir vs. durumu yokmuş.kutu gönderiyorlar mı
En çok.tutulan olması fiyatindandirBir tane sipariş geçtim. 7 taksit yaptırdım.
Mesaj otomatik birleştirildi:
asus dual modelleri en çok tutulan modeller arasında ilk 3 sıraya girer.
Arayıp görüştüm. Kapalı kutu sıfır dedi. Teşhir vs. durumu yokmuş.
msi ventus modeli veya gigabyte 3 fanlı modelleri fiyat olarak daha uygun olmasına rağmen asus dual kadar tutulmuyor. Sadece fiyatla alakalı değil. 2.el satmak istersen de daha rahat satabilirsin çünkü bilinen bir modeldir.En çok.tutulan olması fiyatindandir
Tabi efendimmsi ventus modeli veya gigabyte 3 fanlı modelleri fiyat olarak daha uygun olmasına rağmen asus dual kadar tutulmuyor. Sadece fiyatla alakalı değil. 2.el satmak istersen de daha rahat satabilirsin çünkü bilinen bir modeldir.
hayırlı olsun.Bir tane sipariş geçtim. 7 taksit yaptırdım.
Mesaj otomatik birleştirildi:
asus dual modelleri en çok tutulan modeller arasında ilk 3 sıraya girer.
Arayıp görüştüm. Kapalı kutu sıfır dedi. Teşhir vs. durumu yokmuş.