🔥İndirim Redragon K568r Dark Avanger Blue Sw 365 Tl

Klavyeyi ilk defa görüyorum, bayağı hype duruyor yorumlara göre g710+ kullanıyorum yıllardır, yeni birt sistem için 2. klavye düşünüyorum kesin al denilebilecek bir model mi ve fiyatta mı?

Red ve blue switch olarak paylaşılmış.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Piranha marka falan mı kullandın daha önce :D
KB432L kullanıyorum, asla tuşlara zor bastığım yok. Ses konusunda haklısın ama sürekli yazışmadığın sürece asla rahatsız etmiyor.
red switche göre %25 daha fazla güç uygulamak lazım ama bu doğru düzgün hissedilmez bile :D arkadaş biraz abartmış gibi.

red switche göre %25 daha fazla güç uygulamak lazım ama bu doğru düzgün hissedilmez bile :D arkadaş biraz abartmış gibi.
Valla hocam gram hissetmiyorum. Zaten herkes takır takır yazıyor, tuşlara tek parmakla basmış olsak anca anlaşılır herhalde.

Galax Stealth 03 mü iyidir yoksa K568r mi?

Klavyeyi ilk defa görüyorum, bayağı hype duruyor yorumlara göre g710+ kullanıyorum yıllardır, yeni birt sistem için 2. klavye düşünüyorum kesin al denilebilecek bir model mi ve fiyatta mı?
Fiyatına bir şey demiyorum. Fakat 'outemu' switch klavyelerden uzak durmanızda fayda var.

Videodaki blue switch galiba doğru mudur? Redin sesi böyle değildir herhalde
Evet

Fiyatına bir şey demiyorum. Fakat 'outemu' switch klavyelerden uzak durmanızda fayda var.
2 seneden fazladır kullanıyorum hiç bir sıkıntısı yok sıfır gibi hala yazılarında silinme dahi olmadı. Suyun altında yıkamama rağmen.

Evet

2 seneden fazladır kullanıyorum hiç bir sıkıntısı yok sıfır gibi hala yazılarında silinme dahi olmadı. Suyun altında yıkamama rağmen.
Sende sıkıntı yok ama genel olarak 'outemu' switch en çabuk bozulan switchler basmama, çift basma gibi oldukça fazla şikayet oranına sahip. Bende de aynı şekil outemu switchli Monster Pusat K3 var 3 ayda numpad 7 tuşu cortladı.

Sende sıkıntı yok ama genel olarak 'outemu' switch en çabuk bozulan switchler basmama, çift basma gibi oldukça fazla şikayet oranına sahip. Bende de aynı şekil outemu switchli Monster Pusat K3 var 3 ayda numpad 7 tuşu cortladı.
Şanş işi olabilir. O zaman ben çok şanslıyım. Klavyelerimden hiç birisi arıza yapmadı. 3 yada 4 klavye sürekli kullanıyorum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,166,964
Üyeler
185,357
Son üye
ismail37
Geri