Neler Yeni

🔥İndirim REDRAGON K568R DARK AVENGER 890₺

Nooname

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
170
İsim
Noo Name
Piyasa fiyatı bu şekilde zaten başka bir yerde satılmıyor. RGB değil. Pek alıcısı olmayan bir ürün galiba. Ayrıca yay sesi sorunu olduğunu söyleyenler var.

Neofix

80+
inventus üzerinde piyasa değeri 1200-1300 olan f/p klavyesi 890 TL ye düştü

İndirim yok aksine sürekli fiyatı artan bir ürün bir kaç ay önce 700 civarına aldım.
Piyasa fiyatı bu şekilde zaten başka bir yerde satılmıyor. RGB değil. Pek alıcısı olmayan bir ürün galiba. Ayrıca yay sesi sorunu olduğunu söyleyenler var.
Evet yay sesi var ama ben alıştım bu bütçede alışabilirirm diyosanız çok iyi bir klavye

OzanHit

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Ozan Beleş
İndirim yok aksine sürekli fiyatı artan bir ürün bir kaç ay önce 700 civarına aldım.

Evet yay sesi var ama ben alıştım bu bütçede alışabilirirm diyosanız çok iyi bir klavye
Steelseries Apex 3 TKL daha mantıklı eğer düşünen olursa(kullandığım için söylüyorum). Arada 300 lira fark var, mekanik takıntınız yoksa membrane bir klavye ve gayet hoş.

Dahası  
Reaksiyon skoru
12,121
İsim
Murat Orhan
Steelseries Apex 3 TKL daha mantıklı eğer düşünen olursa(kullandığım için söylüyorum). Arada 300 lira fark var, mekanik takıntınız yoksa membrane bir klavye ve gayet hoş.
Alınmaz 300 tl üstüne zaten Kemove K68 var
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kesinlikle daha iyi bir tercih.

neptün yüksel

80+ Bronze
Ben bunun BlueSwitch ve Full RGB versiyonunu 800 TL'ye aldım. Şimdi ki zamanda 800 TL daha uygun.

Benimkinde hiç yay sesi yok ve oyun ile kodlama da süper bir şey.

Dahası  
Reaksiyon skoru
118
İsim
Zeki Erdem DURGUN

Neofix

80+
Ben bunun BlueSwitch ve Full RGB versiyonunu 800 TL'ye aldım. Şimdi ki zamanda 800 TL daha uygun.

Benimkinde hiç yay sesi yok ve oyun ile kodlama da süper bir şey.
Belki de sadece rainbow modelinde vardır bilemiyorum benimki rainbow ve var.

Top Bottom