boi the egg
80+
dostum üzmek istemezdim ama indirim ve inventus kelimeleri arasında doğrudan bir korelasyon yok o yüzden onun yüzdesini alamazsın şimdi sana istatistik mi öğretelim? istatistik öğrenmek isteyen üniversite okusun burası forum. bu karşılaştırmayı ancak ve ancak başka bir pazaryeri araması ile yapabilirsin ama sen zahmet etme ben yapayım hem de en ünlüsüyle... hazırsan geliyor: bebek bezinden klavyeye yani logosundan da anlaşılabileceği gibi A'dan Z'ye her şeyi satan üstelik globalde de faaliyet gösteren 'Amazon' keyword'ü sadece donanimarsivi forumunda 15k sonuç veriyorken inventus için 1430 sonuç inan bana çok anlamlı ve yüksek bir veridir ama sana istatistik anlatacak değilim. gel seni bi teste alayım ben motor becerilerinle ilgili daha oraya çok var % müzde alma sen xD
Mesaj otomatik birleştirildi:
güldürdü baya bu arada kurduğun ilişki söylemeden edemicem ironi işte böyle yapılır hakkını veriyorsun kamyon tekeri gibi patladım yaptığın işleme valla makarasın editleme de cümle alem görsün rezilliğiSadece indirim olarak da bir arama yaptın mı acaba? Toplamda paylaşılan indirimlerin yüzde kaçı inventus indirimi? Dur sen onlara bakıp kendi kendini rezil etmek istemezsin. Ben sana atayım 56100 sonuç çıktı. Bunu da yüzdesele vurursak inventus indirimi toplam paylaşılan indirimler içinde %2.54 oranında paylaşılmış. Senin gibi kendini süper zeka sanan birinin bu yüzdesel oranların ne anlama geldiğini bildiğini düşünüyorum. Daha fazla kendini rezil etmeden gitsen iyi olur.
Alıntıyı görüntüle
Son düzenleme: