Hasta bu çocuk pek şey etmeyin
Anlamıyorlar Kanka İşte Sanki Kimse İnventusu Bilmiyor Bi Tek Ben Biliyom Silver Oldum Sanki Çok Şeymiş Gibi İnventusun Sahibi Gibi İndirim Yaptım Paylaştım Sanki Bunlar Hala Kendini Şey Sanıyor Bunlara Tamam Diyip Geçeçen Yoksa Anlamazlar Basmıyor Kafaları MizahaMillet neden bu olayı bu kadar ciddiye almış anlamadım. Arkadaş zaten konu başlığını açarken bile ironi olduğunu bas bas bağırmış. Böylesine küçük olayları bu denli büyütüp ciddiye almanızı gerçekten anlayamıyorum. Şöyle tarzda yorum yapsanız asilliğinizden ödün mü verirsiniz, egonuz mu incinir, alfadan betaya mı düşersiniz?
"51. bölge gibi gizli tutulan siteyi paylaştığın için teşekkürler. Şimdi, bana şurdan bi touch blue alsana ya "
Millet neden bu olayı bu kadar ciddiye almış anlamadım. Arkadaş zaten konu başlığını açarken bile ironi olduğunu bas bas bağırmış. Böylesine küçük olayları bu denli büyütüp ciddiye almanızı gerçekten anlayamıyorum. Şöyle tarzda yorum yapsanız asilliğinizden ödün mü verirsiniz, egonuz mu incinir, alfadan betaya mı düşersiniz?
"51. bölge gibi gizli tutulan siteyi paylaştığın için teşekkürler. Şimdi, bana şurdan bi touch blue alsana ya "
mizah isteyen cem yılmaz izlesin burası forum. şuna gülenin IQ'sunun sayı doğrusunda 0'dan geride olma potansiyeli bir hayli yüksek. onu da geçtim başlıkta mizahlık bi durum yok vasatlığınıza kılıf bulmayın.Anlamıyorlar Kanka İşte Sanki Kimse İnventusu Bilmiyor Bi Tek Ben Biliyom Silver Oldum Sanki Çok Şeymiş Gibi İnventusun Sahibi Gibi İndirim Yaptım Paylaştım Sanki Bunlar Hala Kendini Şey Sanıyor Bunlara Tamam Diyip Geçeçen Yoksa Anlamazlar Basmıyor Kafaları Mizaha
Tamam Hocam Sensin Forumda Birşeylerden Haberin Yok 68 Mesajın Var Boş Yapmamizah isteyen cem yılmaz izlesin burası forum. şuna gülenin IQ'sunun sayı doğrusunda 0'dan geride olma potansiyeli bir hayli yüksek. onu da geçtim başlıkta mizahlık bi durum yok vasatlığınıza kılıf bulmayın.
68mesajıyla senden daha fazla faydası olduguna eminim ama ıspatlayamamTamam Hocam Sensin Forumda Birşeylerden Haberin Yok 68 Mesajın Var Boş Yapma
böyle ironili mizahlı başlıklar açamadığım için 68'de kaldım affetTamam Hocam Sensin Forumda Birşeylerden Haberin Yok 68 Mesajın Var Boş Yapma
Aynen ciddi birey, yoğurt faydalı.mizah isteyen cem yılmaz izlesin burası forum. şuna gülenin IQ'sunun sayı doğrusunda 0'dan geride olma potansiyeli bir hayli yüksek. onu da geçtim başlıkta mizahlık bi durum yok vasatlığınıza kılıf bulmayın.
tüh ya kafası basmayan biz olduk yine şaka makinesi seni nasıl anlamayız yaptığın ironiyi şakayı ulan be xD
Aynen ciddi birey, yoğurt faydalı.
e hani ironiydi senin de kafan karışık he xDAnlamıyorlar Kanka İşte Sanki Kimse İnventusu Bilmiyor Bi Tek Ben Biliyom Silver Oldum Sanki Çok Şeymiş Gibi İnventusun Sahibi Gibi İndirim Yaptım Paylaştım Sanki Bunlar Hala Kendini Şey Sanıyor Bunlara Tamam Diyip Geçeçen Yoksa Anlamazlar Basmıyor Kafaları Mizaha
Ben hala bir problem göremedim, sen olayı ciddiye döktüğünde ciddi bir şekilde cevabını vermiş. Doğru demiş inventus linki atan kişi sayısı çok az. İnventus sitesini bilmeyen insan da çok. Akakçe, epey gibi firmalarda ben inventus linkini gördüğümü hatırlamıyorum. Normal bir kullanıcı da gökten vahiy inmediği için bilmeyecektir. Sen biliyorsun diye herkes bilecek diye bir şey yok. Arkadaş da indirimli ürün yerine, indirim sayfasının linkini paylaşmış. Paylaştığı vakitte aynı linki paylaşan birini de göremedim. Zaten bilen insanlar için başlık tam anlamıyla ironi, bilen insanlar bu siteyi ve indirim sayfasını takip ediyor, bilmeyen insanlar için de faydalı olmuş, artık kendileri de takip edebilirler. Sizin gibi kendini beğenmiş insanlar için de bir kuyruk acısı olmuş.Alıntıyı görüntüle
bak ironi :d genius seni hadi bi touch blue al bana madem bu kadar istiyosun
Mesaj otomatik birleştirildi:
e hani ironiydi senin de kafan karışık he xD
Ben hala bir problem göremedim, sen olayı ciddiye döktüğünde ciddi bir şekilde cevabını vermiş. Doğru demiş inventus linki atan kişi sayısı çok az. İnventus sitesini bilmeyen insan da çok. Akakçe, epey gibi firmalarda ben inventus linkini gördüğümü hatırlamıyorum. Normal bir kullanıcı da gökten vahiy inmediği için bilmeyecektir. Sen biliyorsun diye herkes bilecek diye bir şey yok. Arkadaş da indirimli ürün yerine, indirim sayfasının linkini paylaşmış. Paylaştığı vakitte aynı linki paylaşan birini de göremedim. Zaten bilen insanlar için başlık tam anlamıyla ironi, bilen insanlar bu siteyi ve indirim sayfasını takip ediyor, bilmeyen insanlar için de faydalı olmuş, artık kendileri de takip edebilirler. Sizin gibi kendini beğenmiş insanlar için de bir kuyruk acısı olmuş.
Sadece indirim olarak da bir arama yaptın mı acaba? Toplamda paylaşılan indirimlerin yüzde kaçı inventus indirimi? Dur sen onlara bakıp kendi kendini rezil etmek istemezsin. Ben sana atayım 56100 sonuç çıktı. Bunu da yüzdesele vurursak inventus indirimi toplam paylaşılan indirimler içinde %2.54 oranında paylaşılmış. Senin gibi kendini süper zeka sanan birinin bu yüzdesel oranların ne anlama geldiğini bildiğini düşünüyorum. Daha fazla kendini rezil etmeden gitsen iyi olur.Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
'sadece' donanimarsivi forumunda 30 sayfa 1430 sonuç var ama vahiy inmesini beklesin duymayan :d neyse seni argümanlarınla baş başa bırakıyorum yeterince zor olmalı senin için böyle bir seviye daha fazla canını sıkmayayım ben susman yararına olur. zira IQ'nun mutlak değerini alsak yine - çıkabilir, tarihe geçersin biraz korkuttun beni touch blue'nun da üstü kalsın bi şeyler alırsın dikkat et kendine dostum