Gold olunca da bir araba çekilişi yakışır kral.Dün Gece Bilerek Sadece Anakart Linki Vermiştim Ama Bugün Size Özel Tüm Ürünlerde Gerçek İndirimler Olan Linki Verecem Koşun Koşun Alın Site Güvenilir Probleminiz Olmasın Buyurun
Site Linki : https://inventus.com.tr/firsat-urunleri
Aşşağıda Benim Favorilerimi Bulabilirsiniz
GIGABYTE B550M K : 2168 TL : Ürün Linki
ASUS Dual RTX 4070 OC Edition DUAL-RTX4070-O12G : 21.698 TL : Ürün Linki
VIEWSONIC VX2468-PC-MHD : 3752 TL : Ürün Linki
REDRAGON K568 RGB DARK AVENGER V2 : 898 TL : Ürün Linki
ASUS Dual Radeon RX 7600 OC Edition 8GB GDDR6 : 8615 TL : Ürün Linki
ASUS GeForce TUF-RTX4080-O16G-GAMING : 40241 TL : Ürün Linki
İndirim nerde diyoz sinirleniyor atarlı cevap veriyor birde tam ergen JFSKDJSKNDNSKNDNDN21700e 4070 paylaşmış hb 17ye satıyor :d
kanka benim attığım tarihe bakar mısın bide aynı marka aynıo modem ? Bende Gainward Bulurum 17 K'ya Asus Msi Var Sanki 17 K21700e 4070 paylaşmış hb 17ye satıyor :d
İndirim Zaten Var Aşşağdıda Özellikle Paylaştığım Ürünler İndirimli Zaten Boş Yapma O Yüzden Foruma Yeni Gelmiş Bize Atar Yapıyorİndirim nerde diyoz sinirleniyor atarlı cevap veriyor birde tam ergen JFSKDJSKNDNSKNDNDN
Kanka Bu İndiri Paylaşan Yok Yada İnventusdan Alışveriş Yapan Kaç Kişi Gördün İnventusdan Link Atan Alan Boşu Kes O Yüzdenveriyorum dediği sitenin kendi yaşından büyük olması dışında problem yok. cevher reyiz o nasıl site öyle ya bugüne kadar keşfedememişiz biz
21700e 4070 paylaşmış hb 17ye satıyor :d
inventus'tan alışveriş yapan paylaşan yokmuş. elemanın kafada kurma seviyesine bak La Fontaine böyle yazmadı.kanka benim attığım tarihe bakar mısın bide aynı marka aynıo modem ? Bende Gainward Bulurum 17 K'ya Asus Msi Var Sanki 17 K
Mesaj otomatik birleştirildi:
İndirim Zaten Var Aşşağdıda Özellikle Paylaştığım Ürünler İndirimli Zaten Boş Yapma O Yüzden Foruma Yeni Gelmiş Bize Atar Yapıyor
Mesaj otomatik birleştirildi:
Kanka Bu İndiri Paylaşan Yok Yada İnventusdan Alışveriş Yapan Kaç Kişi Gördün İnventusdan Link Atan Alan Boşu Kes O Yüzden