🔥İndirim 🔥Silver Olmama Özel Tüm Ürünlerde Devasa İndirimler Olan Siteyi Veriyorum🔥

🔥Dün Gece Bilerek Sadece Anakart Linki Vermiştim Ama Bugün Size Özel Tüm Ürünlerde Gerçek İndirimler Olan Linki Verecem Koşun Koşun Alın Site Güvenilir Probleminiz Olmasın Buyurun🔥

🔥 Site Linki : https://inventus.com.tr/firsat-urunleri 🔥

Aşşağıda Benim Favorilerimi Bulabilirsiniz

GIGABYTE B550M K : 2168 TL : Ürün Linki

ASUS Dual RTX 4070 OC Edition DUAL-RTX4070-O12G : 21.698 TL : Ürün Linki

VIEWSONIC VX2468-PC-MHD : 3752 TL : Ürün Linki

REDRAGON K568 RGB DARK AVENGER V2 : 898 TL : Ürün Linki

ASUS Dual Radeon RX 7600 OC Edition 8GB GDDR6 : 8615 TL : Ürün Linki

ASUS GeForce TUF-RTX4080-O16G-GAMING : 40241 TL : Ürün Linki

Gold olunca da bir araba çekilişi yakışır kral.

Plat olunca dükkan aç direk indirimleri sen yap derim yada bir yat çekilişi yakışır.

veriyorum dediği sitenin kendi yaşından büyük olması dışında problem yok. cevher reyiz o nasıl site öyle ya bugüne kadar keşfedememişiz biz

21700e 4070 paylaşmış hb 17ye satıyor :d
kanka benim attığım tarihe bakar mısın bide aynı marka aynıo modem ? :D Bende Gainward Bulurum 17 K'ya Asus Msi Var Sanki 17 K :D
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

İndirim nerde diyoz sinirleniyor atarlı cevap veriyor birde tam ergen JFSKDJSKNDNSKNDNDN
İndirim Zaten Var Aşşağdıda Özellikle Paylaştığım Ürünler İndirimli Zaten Boş Yapma O Yüzden Foruma Yeni Gelmiş Bize Atar Yapıyor :D

veriyorum dediği sitenin kendi yaşından büyük olması dışında problem yok. cevher reyiz o nasıl site öyle ya bugüne kadar keşfedememişiz biz
Kanka Bu İndiri Paylaşan Yok Yada İnventusdan Alışveriş Yapan Kaç Kişi Gördün İnventusdan Link Atan Alan Boşu Kes O Yüzden

Waoww

21700e 4070 paylaşmış hb 17ye satıyor :d
1693495162468.png

Benim Paylaştığım

1693495178013.png

Benim Paylaştığımın En Ucuz Fiyatı :D

1693495205921.png

Senin Bahsettiğin :D

O Kadar Alakasız Ve Boş Yaptın Ki Yani O Yüzden Daha Fazla Konuşma Batacaksın Yoksa :D

kanka benim attığım tarihe bakar mısın bide aynı marka aynıo modem ? :D Bende Gainward Bulurum 17 K'ya Asus Msi Var Sanki 17 K :D

İndirim Zaten Var Aşşağdıda Özellikle Paylaştığım Ürünler İndirimli Zaten Boş Yapma O Yüzden Foruma Yeni Gelmiş Bize Atar Yapıyor :D

Kanka Bu İndiri Paylaşan Yok Yada İnventusdan Alışveriş Yapan Kaç Kişi Gördün İnventusdan Link Atan Alan Boşu Kes O Yüzden
inventus'tan alışveriş yapan paylaşan yokmuş. elemanın kafada kurma seviyesine bak La Fontaine böyle yazmadı.

Geri