SECTOSS
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,125
aga bosver ya ıyılıkte yaramıyor ben bıle yazdıgımda ıronı yapmıstım adamlar kavgaya donusturmuz guzelım konuyuHer Gün Aynı Şeyi Paylaşmıyorum Ki ? Ne Alaka![]()
aga bosver ya ıyılıkte yaramıyor ben bıle yazdıgımda ıronı yapmıstım adamlar kavgaya donusturmuz guzelım konuyuHer Gün Aynı Şeyi Paylaşmıyorum Ki ? Ne Alaka![]()
Aynen Kanka Saldım Zaten 2 Kişi Anlatıyoz Hala Anlamıyorlar Neden Bu Kadr Kudurdular Onu Anlamadım Amaaga bosver ya ıyılıkte yaramıyor ben bıle yazdıgımda ıronı yapmıstım adamlar kavgaya donusturmuz guzelım konuyu
aynen aynı modem abisi sen asus al 22ye çok güçlü okanka benim attığım tarihe bakar mısın bide aynı marka aynıo modem ?Bende Gainward Bulurum 17 K'ya Asus Msi Var Sanki 17 K
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
İndirim Zaten Var Aşşağdıda Özellikle Paylaştığım Ürünler İndirimli Zaten Boş Yapma O Yüzden Foruma Yeni Gelmiş Bize Atar Yapıyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Kanka Bu İndiri Paylaşan Yok Yada İnventusdan Alışveriş Yapan Kaç Kişi Gördün İnventusdan Link Atan Alan Boşu Kes O Yüzden
İlk Olarak Modem Yerine Model Demek İstedim Bundan Vurman Komik Anlamicak Kadar'da Saf Olman İkincisi İsteyen İstediğini Alır Bugün Bu Markalar Alınmıyormuş Gibi Konuşma Boş Boş Gelmiş Gainward İle Asusu Karşılaştırıyor Kanıtlara Kafa Tutuyor Tamam Kanka Sensinaynen aynı modem abisi sen asus al 22ye çok güçlü o
Kanka Dilimde Tüy Bitti Anlatmaktan İroni Ya Hani Başlık Biraz Anlarsın Ya Knaka Şaka YaniOyyy gizli site gerçekten. Kimsenin bilmediği, Unlost gibi büyük kitlesi olan bir kişinin sponsoru olmayan bir site.
ARKADAŞLAR BU İKİ SİSTEM ARASINDA KALDIM LÜTFEN YARDIM EDİN. FİYAT FARKI ÇOK ACABA PERFORMANS FARKI OLUR MU ÇOK ANLAMIYORUM LÜTFEN YARDIMDün Gece Bilerek Sadece Anakart Linki Vermiştim Ama Bugün Size Özel Tüm Ürünlerde Gerçek İndirimler Olan Linki Verecem Koşun Koşun Alın Site Güvenilir Probleminiz Olmasın Buyurun
Site Linki : https://inventus.com.tr/firsat-urunleri
Aşşağıda Benim Favorilerimi Bulabilirsiniz
GIGABYTE B550M K : 2168 TL : Ürün Linki
ASUS Dual RTX 4070 OC Edition DUAL-RTX4070-O12G : 21.698 TL : Ürün Linki
VIEWSONIC VX2468-PC-MHD : 3752 TL : Ürün Linki
REDRAGON K568 RGB DARK AVENGER V2 : 898 TL : Ürün Linki
ASUS Dual Radeon RX 7600 OC Edition 8GB GDDR6 : 8615 TL : Ürün Linki
ASUS GeForce TUF-RTX4080-O16G-GAMING : 40241 TL : Ürün Linki
Kardeşim konu açsanaARKADAŞLAR BU İKİ SİSTEM ARASINDA KALDIM LÜTFEN YARDIM EDİN. FİYAT FARKI ÇOK ACABA PERFORMANS FARKI OLUR MU ÇOK ANLAMIYORUM LÜTFEN YARDIM
1. SİSTEM
AMD Ryzen 7 7700X 5.4GHz 8/16 Çekirdek İşlemci
ASUS ROG STRIX B650-A GAMING WIFI Anakart
KINGSTON 32GB (2x16GB) 5200MHz DDR5 Bellek
ASUS RTX 4070 Ti PROART OC Ekran Kartı
SHARKOON S90 ARGB 360mm İşlemci Soğutucusu
SHARKOON ELITE SHARK 4xARGB Fanlı Beyaz Kasa
COOLER MASTER G800 800W 80+ GOLD Güç Kaynağı
SAMSUNG 980 PRO 1TB M.2 7000-5000MB/s SSD
FİYAT = 77K
2.SİSTEM
AMD Ryzen 7 7700X 5.4GHz 8/16 Çekirdek İşlemci
ASUS PRIME B650 PLUS Anakart
KINGSTON 32GB (2x16GB) 5200MHz DDR5 Bellek
ASUS RTX 4070 Ti TUF OC Ekran Kartı
SHARKOON S70 ARGB 240mm İşlemci Soğutucusu
VENTO Neptune 4xARGB Fanlı Kasa
COOLER MASTER Toughpower GF 850W 80+ GOLD Modüler Güç Kaynağı
SAMSUNG 980 PRO 1TB M.2 7000-5000MB/s SSD
FİYAT = 63K
konu açtım zaten kardeşim cevap veren olmadı ondan soruyorum.Kardeşim konu açsana
Cevap veren var da sen insan gibi kendi konundakilere cevap vermiyorsun. Kendi konunla ilgilen.konu açtım zaten kardeşim cevap veren olmadı ondan soruyorum.
Kimse sana cevap vermek zorunda değil bunu bilmen lazım.konu açtım zaten kardeşim cevap veren olmadı ondan soruyorum.