FronX
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,684
red ise çok sorun olmaz alışırsın ben bluedan geçtim basım hissi yoktu bildiğin klavyedered
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
aldım red switch
red ise çok sorun olmaz alışırsın ben bluedan geçtim basım hissi yoktu bildiğin klavyedered
aldım red switch
inventusa pek güvenmedim 20 tl fazla olsun hepsiburada olsun diye düşündüm ve aldım öneri için sağolunçoktandır zaten bu fiyatta. forumda bunu satın alan baya fazla var sanıyorum. bu arad alıcaksan nays ile al %10 geri ödeme yapar nays kartına. nays ile almicaksan burdan satın al
![]()
REDRAGON K568R DARK AVENGER RED Rainbow 7 Renk Arka Işıklı Mekanik Gaming RED Switch Türkçe Klavye - inventus
REDRAGON K568R DARK AVENGER RED Rainbow 7 Renk Arka Işıklı Mekanik Gaming RED Switch Türkçe Klavyeinventus.com.tr
sağolunhayırlı olsun hocam güle güle kullanın.
ck 61 blue switch di bu aldığım redred ise çok sorun olmaz alışırsın ben bluedan geçtim basım hissi yoktu bildiğin klavyede
alışman uzun sürebilirinventusa pek güvenmedim 20 TL fazla olsun hepsiburada olsun diye düşündüm ve aldım öneri için sağolun
sağolun
ck 61 blue switch di bu aldığım red
hocam ben inventusdan almıştım 1 günde geldi ve baya korunaklı geldi keşke inventustan alsaydınızinventusa pek güvenmedim 20 TL fazla olsun hepsiburada olsun diye düşündüm ve aldım öneri için sağolun
sağolun
ck 61 blue switch di bu aldığım red
umarım ama şuan kullandığım klavye dandik a4 tech klavye alışırım yanialışman uzun sürebilir
ben alışamadım garantiden gelsin yine biraz kullanmayı denicem yine alışamazsam başka seçenekler arayacağım
hayırlı olsun bu arada umarım memnun kalırsınız
biliyorum ama hb satıcısıda 9.8 puanlıydı olsunhocam ben inventusdan almıştım 1 günde geldi ve baya korunaklı geldi keşke inventustan alsaydınızürünü hepsiburada satmıyor zaten bir satıcı satıyor haberiniz olsun