Neler Yeni

Redragon K568R Dark Avenger vs Steelseries Apex 3 TKL

Furkan_Demir

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
433
İsim
Furkan Demir
Arkadaşlar hangisini önerirsiniz daha fazla çıkamam. TKL + RGB olmalı.

crucify

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Turgut Kural
Kaç gündür takip ediyorum her konuna bunu aldım şunu aldım diyorsun kaç bilgisayarın var :d

Furkan_Demir

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
433
İsim
Furkan Demir
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kaç gündür takip ediyorum her konuna bunu aldım şunu aldım diyorsun kaç bilgisayarın var :d
Ksdmmakxıaod hocam valla sorma alıp alıp iade ediyorum bi karar veremedim yaa

crucify

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Turgut Kural
Ksdmmakxıaod hocam valla sorma alıp alıp iade ediyorum bi karar veremedim yaa
Valla ben de senin gibi bi süredir klavye arıyorum bi ara karar verip summoner aldım garantisi 2 ay önce başlamıştı ertesi gün iade ettim şuan black friday indirimlerini bekliyorum :D

Furkan_Demir

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
433
İsim
Furkan Demir
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Valla ben de senin gibi bi süredir klavye arıyorum bi ara karar verip summoner aldım garantisi 2 ay önce başlamıştı ertesi gün iade ettim şuan black friday indirimlerini bekliyorum :D
Bende 2-3 gün önce xpg summoner aldım sonra dedim bi klavyeye 1750lira para mı verilir sanki bi özelliği var alt tarafı yazı yazma ve oyun için kullanıcam o paraya mont vs alırım diye geri iade ettim. Çok kararsızım bakalım redragonu aldım kargoyu bekliyorum rgb yazıyor ama rainbow satılanlarıda var rgb çıkmazsa belki bunuda iade edicem gibi gözüküyor. İndirim bende beklemek isterim ama çok sabırsız bir insanım bir şeye heveslenince anında olsun istiyorum.

Top Bottom