Neler Yeni

Redragon k586 brahma pro switch sorunu

anon35

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
26
İsim
yusuf çalış
Bana da küçük klavyeler çekici gelmiyor pek. Ürün bugün elime ulaştı, Normal q klavyeler ile neredeyse aynı boyutta. Fotoğraftaki gibi klasik red switch var ve hot-swap destekliyor. Malzeme kalitesi,mıknatıslı bilek desteği, full rgb olması vs. baya premium hissettiriyor fiyatına göre. Büyük enter, full türkçe ve multimedya tuşları ses tekelerleği gibi şeyleri bu fiyata bulmak mutlu etti. Keşke kendi distrübtörü ile de satılsa daha uygun fiyatlara da bulabiliriz.
Bu arada bilek desteği falan çıkmadı mı? ayrıca yazılmını yükleyip kur derim yüklemediysen

FTR-Emir

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
138
İsim
Emir
Bana da küçük klavyeler çekici gelmiyor pek. Ürün bugün elime ulaştı, Normal q klavyeler ile neredeyse aynı boyutta. Fotoğraftaki gibi klasik red switch var ve hot-swap destekliyor. Malzeme kalitesi,mıknatıslı bilek desteği, full rgb olması vs. baya premium hissettiriyor fiyatına göre. Büyük enter, full türkçe ve multimedya tuşları ses tekelerleği gibi şeyleri bu fiyata bulmak mutlu etti. Keşke kendi distrübtörü ile de satılsa daha uygun fiyatlara da bulabiliriz.
aryaman ile bunun arasında kaldım. Nasıl klavye güzel mi

anon35

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
26
İsim
yusuf çalış
aryaman ile bunun arasında kaldım. Nasıl klavye güzel mi
Arada kalınacak bir taraf yok aslında. Makro multimedya vs istemiyorsan eğer aryamanı alabilirsin. Ama benim tercihim k586 olur. Firma ülkeden çekildi keşke direkt olarak giriş yapsalar yazılımlarını daha modüler hale getirseler. Ben şahsen klavyeden çok memnun kaldım. Bendeki 586 brahma pro optik blue switch modeli. Birde red switch pinli hot swap olanı var. Optik olanın tepkime süreleri daha kısadır ışıkla vurduğu için. Hot swap özellikte mevcut ama optik switch bulman lazım. Optik ve pinli switch arasında fiyat farkı var bilgine

Son düzenleme:

FTR-Emir

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
138
İsim
Emir
Arada kalınacak bir taraf yok aslında. Makro multimedya vs istemiyorsan eğer aryamanı alabilirsin. Ama benim tercihim k586 olur. Firma ülkeden çekildi keşke direkt olarak giriş yapsalar yazılımlarını daha modüler hale getirseler. Ben şahsen klavyeden çok memnun kaldım. Bendeki 586 brahma pro optik blue switch modeli. Birde red switch pinli hot swat olanı var. Optik olanın tepkime süreleri daha kısadır ışıkla vurduğu için. Hot swat özellikte mevcut ama optik swtich bulman lazım. Optik ve pinli switch arasında fiyat farkı var bilgine
Şuanda gaminggen de red olan var. Aryaman da hotswap yokmuş bunda var. K617 FİZZ YADA BUNU ALIRIM

anon35

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
26
İsim
yusuf çalış
Şuanda gaminggen de red olan var. Aryaman da hotswap yokmuş bunda var. K617 FİZZ YADA BUNU ALIRIM
Ben küçük klavye düşmanıyım aga o yüzden bir şey diyemem o klavyeye. ama büyük klavyede brahma güzel. red switchli pinli mekanik 1500 1600 Tl falan zaten. Optik olanı ise 2 3 arası dolaşıyor fiyatlar

FTR-Emir

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
138
İsim
Emir
Ben küçük klavye düşmanıyım aga o yüzden bir şey diyemem o klavyeye. ama büyük klavyede brahma güzel. red switchli pinli mekanik 1500 1600 Tl falan zaten. Optik olanı ise 2 3 arası dolaşıyor fiyatlar
üzer mi o pinli olan. hotswap ama

anon35

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
26
İsim
yusuf çalış
üzer mi o pinli olan. hotswap ama
optik olanda hotswap kanka. Sadece ışınlı olduğu için pinli switch değil diğerlerine göre zor bulunuyor. pinli olanda güzel istediğin switchi alıp takabilirsin. bir arkadaş almış fotoğraflar falan atmış. Farkı Pek anlamazsın sen optik ve normal olan arasındakini diye düşünüyorum. İçine sindiyse al

FTR-Emir

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
138
İsim
Emir
optik olanda hotswap kanka. Sadece ışınlı olduğu için pinli switch değil diğerlerine göre zor bulunuyor. pinli olanda güzel istediğin switchi alıp takabilirsin. bir arkadaş almış fotoğraflar falan atmış. Farkı Pek anlamazsın sen optik ve normal olan arasındakini diye düşünüyorum. İçine sindiyse al
dolu bir klavye ama görüntü olarak çok beğenemedim. O küçük klavyede malzeme yapısı çok iyi değil bilmiyorum

Top Bottom