Ikisi arasinda XPG. Maksimum butcen nedir ve tam boy mu ariyorsun?Başlıkta da açıkladığım gibi bu iki klavye hoşuma gidiyor sizce Redragon K586-Pro Brahma mu XPG Summoner Cherry MX Red Switch mi?
evet tam boy arıyorum bütçem max 2000tlIkisi arasinda XPG. Maksimum butcen nedir ve tam boy mu ariyorsun?
tamam sağolunikisi arasından xpg ama bu parada daha alınabilir klavyeler var akko marka model olarak hatırlamıyorum fakat @MuratTheFounderOfGariban hocam yardımcı olacaktır
https://www.amazon.com.tr/Akko-Anti...&s=beauty&sprefix=akko,beauty,130&sr=1-3&th=1 prime ile 1800 e geliyor. Belki daha iyi bir oneri gelir ama tam boy olarak alima bu geldi.evet tam boy arıyorum bütçem max 2000tl
Mesaj otomatik birleştirildi:
tamam sağolun
Arkadasin son attigini tercih edebilirsiniz hic aklima gelmedi mantikli bir secim olur. Ustteki de iyi ama butceyi asiyor ayrica tam boy degilmis.Mesaj otomatik birleştirildi:
evet fena değil gibi sağolunArkadasin son attigini tercih edebilirsiniz hic aklima gelmedi mantikli bir secim olur. Ustteki de iyi ama butceyi asiyor ayrica tam boy degilmis.