Gökberkk
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 128
- İsim
- Gökberk Okçu
Dostlar birkaç hafta önce Redragon K617 FIZZ modelini aldım ve gerek switch kalitesi gerek keycap kalitesi hoşuma gitmedi. Switchte yay sesi mevcut (Redragon'un kendi switchleri) eskiden buna takılmayan birisiydim ama şimdi kulak tırmalamaya başladı. Switchlerde 2 pin var. Bana önerebileceğiniz fps oyunları ve yazım hissiyatı ve sesi tok kulağa hoş gelen switch markası var mı? Ek olarak daha tok bir ses almak için köpük de eklemek istiyorum bu kullanılan köpük nedir ve nereden temin edebilirim? Ve son olarak Japon temalı ( siyah-kırmızı-beyaz) veya bu tonlarda custom keycap öneriniz var mıdır? Tüm bu yapılacak olan değişiklikler garantiyi saf dışı bırakır mı? Klavyede virgül yazmadığı için cümleler karmakarışık oldu helal edin.
Ek olarak switchlerin içini söküp yağlayanlar dahi gördüm internette. Custom klavye dünyasına ilk adımı attım diyebilirim. Bütçe olarak çok uçuk olmayan custom aksesuar tavsiyesi istiyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ek olarak switchlerin içini söküp yağlayanlar dahi gördüm internette. Custom klavye dünyasına ilk adımı attım diyebilirim. Bütçe olarak çok uçuk olmayan custom aksesuar tavsiyesi istiyorum.