Klavye uzmanı değilim fakat %75 en ideal boyut. Ajazz AK820 Pro modeli bütçenizi aşıyor fakat alabiliyorsanız alın derim.hayır zaten kendimi bildim bileli ve şuan aktif olarak full klavye kullanıyorum
Ne tarz seversiniz? Sesli sessiz? Rampage önermem fakat bu bütçede Ajazz kadar kaliteli bir model bulunmuyor. Birde şöyle bir marka var.çok fazla aşıyor hocam
hocam 5 yıldır aktif olarak rampage alpor pro kullanıyorum yani kullandığım klavyeye göre ses ve yazım hissiyatı eksikliğini yaşamam diye düşünüyorumOyun için kullanacaksın madlions al yalnız ses ve yazım hissiyatı bekleme asla
Bu tarz var sadece sanırım.red switch gibi hocam en önemli noktası tepkime süresinin iyi olması apex gibi oyunlar için falan
şu k617den uzak durun hocam dümenden hot swap bi klavye eğer switchleri çıkarmak istiyorsanız nerdeyse kırmanız gerekiyor yoksa çıkmıyorlar. Ayrıca içinden öküz gibi yay sesi geliyor red switchte bile benden uzak Allaha yakın olsun arkadaşımda var deli ediyor beni.sizce hangisini almaya değer ?
+ olarak madlions 8k hz sunuyor fakat bilgisayar performansım zaten düştü eğer bunu kullanırsam daha çok düşecek