SadeceSeyf
80+ Gold
Ben bir adet aldım.İncelemesini gelince atarım.Bir ara stokta yoktu tekrar stokta fakat 10 adet kalmış
Sattığı %60-65-68 klavyelerde enter tuşu büyük değil Diğer markalardan bakabilirsiniz.Hem onlar daha uygun oluyor sanırımKeşke almanca olsaydı ya küçük enter a çare varsa alayım
Pardon 1 tane var mış https://www.amazon.com.tr/RK-ROYAL-...&qid=1677582848&s=merchant-items&sr=1-12&th=1Keşke almanca olsaydı ya küçük enter a çare varsa alayım
Yani redragon almak var bi de dandik bi şey almak var hocam en azından az çok biliyoruz baya hoş gözüküyor piyasası 50-60 dolar arası sanırım al sata alsam tr de ikinci elde de yok gibiSattığı %60-65-68 klavyelerde enter tuşu büyük değil Diğer markalardan bakabilirsiniz.Hem onlar daha uygun oluyor sanırım
Hocam arkadaş logitech klavye kullanıyor şuan modelini unuttum 3 bin küsür fiyatı var. Onu kenara attı bunu kullanıyor. Çok güzel dedi. Ben de benim klavyeyi satınca bunu alayım bari dedim. Adamlara mesaj attım biraz daha indirim yapabilir misiniz diye. Şuanlık fiyat indirmek veya reklam yapmak gibi bir derdimiz yok yazdılar. influencer falan zannettiler galiba beniYani redragon almak var bi de dandik bi şey almak var hocam en azından az çok biliyoruz baya hoş gözüküyor piyasası 50-60 dolar arası sanırım al sata alsam tr de ikinci elde de yok gibi
Ben de aynı bu şekil klavye var çok hoşlar gerçekten.Minnak bir şey.Adobe programları ile uğraşanlar biraz sıkıntı çekebilir ama oyuncular için çok iyi hiç yer kaplamıyor neredeyseYeni klavye almış olmasam net alınırdı
Adobede %60 klavye kullanıyorum yön tuşları makrolu sadece gerisi sıkıntı olmuyor zatenBen de aynı bu şekil klavye var çok hoşlar gerçekten.Minnak bir şey.Adobe programları ile uğraşanlar biraz sıkıntı çekebilir ama oyuncular için çok iyi hiç yer kaplamıyor neredeyse
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bu arada klavyenin özelliği çok fazla arkadaşlar BT 2.4g bağlantı Type C bağlantısı Hot Swap falan çok iyi gerçekten
Ben klavyemi sattiğim için aldım. Olmayanlar veya durumu olanlar alıp deneyebilir.Çok tatlı duruyor ama masrafa gerek var mı bilemedim
Ben de bunu düşünüyorumÇok tatlı duruyor ama masrafa gerek var mı bilemedim