Neler Yeni

Redragon K631 Pro vd E-Yooso Sizce Hangisi

Dahası  
Reaksiyon skoru
132
İsim
Mert Kadir
İlgilendiği Kategoriler
Film,Yazılım,Araştırma,Finans
Bütçe
1000
Merhaba arkadaşlar 2 tane klavye buldum
Redragon K631 Pro
E-Yooso

Sizce hangisini almalıyım blue switch sesinden dolayı sevmiyorum o yüzden tercihim red benim için en önemli şeylerden biri de bluetooth olması iki klavyede de var ama hangisini alsam kararsız kaldım.
Soru: arkadaşlar Redragon da, Schwarz & Rot ve Kırmızı diye iki seçenek var kırmızı olan galiba red switch demek oluyor ama diğerini bilmiyorum o konuda da aydınlatırsanız sevinirim.

oaK´

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,505
İsim
Olcay akbulut
ben olsam redragonu alırdım

Dahası  
Reaksiyon skoru
132
İsim
Mert Kadir
İlgilendiği Kategoriler
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
ben olsam redragonu alırdım
bende o şekilde düşünüyorum 1 hafta önce buldum E-Yooso yu başka bulamamıştım tam alacağım önüme bu çıktı bluetooth isteme sebebim mac kullanıcısıyım usb yeri dolu oluyor kulaklık falan takıyorum ama bunda usb-c desteği de var bluetooth da yalnız şu Schwarz & Rot ne oluyor anlamadım kırmızıyı seçersem sadece siyah oluyor klavye rengi Schwarz & Rot seçince beyaz kırmızı siyah karışık oluyor onla mı alakalı yoksa switchle mi anlamadım

oaK´

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,505
İsim
Olcay akbulut
bende o şekilde düşünüyorum 1 hafta önce buldum E-Yooso yu başka bulamamıştım tam alacağım önüme bu çıktı bluetooth isteme sebebim mac kullanıcısıyım usb yeri dolu oluyor kulaklık falan takıyorum ama bunda usb-c desteği de var bluetooth da yalnız şu Schwarz & Rot ne oluyor anlamadım kırmızıyı seçersem sadece siyah oluyor klavye rengi Schwarz & Rot seçince beyaz kırmızı siyah karışık oluyor onla mı alakalı yoksa switchle mi anlamadım
çevirince siyah kırmızı dior sanırım hem siyah hemde red switch modeli var klavyenin

Dahası  
Reaksiyon skoru
132
İsim
Mert Kadir
İlgilendiği Kategoriler
çevirince siyah kırmızı dior sanırım hem siyah hemde red switch modeli var klavyenin
İnternette Schwarz & Rot arratığımda hiç bir şey çıkmıyor switch falan da yazıyorum yanına ama alakasız şeyler çıkıyor galiba klavye tuş renkleri ile alakalı bişey çünkü kırmızıyı seçince görseller değişiyor red switch var Schwarz & Rot bunu seçince de görseller değişiyor bunda da red switch var internetten inceleme videosu da izledim düz siyahı inceleyenlerde de red switch var bu kırmızı beyaz siyah renkli olanda da red switch var

Yigit06

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
158
İsim
Yiğit
Merhaba arkadaşlar 2 tane klavye buldum
Redragon K631 Pro
E-Yooso

Sizce hangisini almalıyım blue switch sesinden dolayı sevmiyorum o yüzden tercihim red benim için en önemli şeylerden biri de bluetooth olması iki klavyede de var ama hangisini alsam kararsız kaldım.
Soru: arkadaşlar Redragon da, Schwarz & Rot ve Kırmızı diye iki seçenek var kırmızı olan galiba red switch demek oluyor ama diğerini bilmiyorum o konuda da aydınlatırsanız sevinirim.
bunların mavileri var mı aynı fiyata kanka

Dahası  
Reaksiyon skoru
132
İsim
Mert Kadir
İlgilendiği Kategoriler
bunların mavileri var mı aynı fiyata kanka
E-Yooso nun var knk attığım linkde seçenek olarak ama Redragonu bilmiyorum bu modelinde olmaya bilir ama bir sürü farklı modeli var onlarda mavi switch var

Yigit06

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
158
İsim
Yiğit
E-Yooso nun var knk attığım linkde seçenek olarak ama Redragonu bilmiyorum bu modelinde olmaya bilir ama bir sürü farklı modeli var onlarda mavi switch var
Redragon olabilir wireless tercih ediyorum bluetooth değilde bende şu an blackwidow v3 var ama kablosuza geçmeyi planlıyorum mavi olarak sizin öneriniz var mı bildiğiniz varsa

Dahası  
Reaksiyon skoru
132
İsim
Mert Kadir
İlgilendiği Kategoriler
Redragon olabilir wireless tercih ediyorum bluetooth değilde bende şu an blackwidow v3 var ama kablosuza geçmeyi planlıyorum mavi olarak sizin öneriniz var mı bildiğiniz varsa
E-Yooso
Buna bakabilirsin mavi fiyatıda uygun internette inceleme videosu da var fakat %60

Dahası  
Reaksiyon skoru
132
İsim
Mert Kadir
İlgilendiği Kategoriler
Kablosuz seçeneği var mı?, bu arada senide yoruyorum kanka kusura bakma ben bulamadım adam akıllı ondan dolayı :)
Dostum bende çok bulamadım ama bide şu var
Klavye
bu Bluetoothlu ve blue switchli diğer attığım bluetoothlu değilmiş

lexerotk

80+ Bronze
Schwarz sanırım almanca siyah Rot ise almanca kırmızı demek
Mesaj otomatik birleştirildi:

Schwarz sanırım almanca siyah Rot ise almanca kırmızı demek
Yani anadolu lisesindeyken ögrendigim şeylerden hatırladığım bu

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,011,428
Üyeler
160,248
Son üye